Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Valkosipuliperunamuussi

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Isoa jahoista perunaa
3 kpl
Valkosipulin kynttä
1 dl
Kuohukermaa
1 dl
Perunoiden keitinlientä
1/2 tl
Suolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese ja kuori perunat. Lohko perunat ja keitä kypsiksi suolalla maustetussa vedessä kuorittujen valkosipulinkynsien kanssa. Säästä osa keitinliemestä ja kaada loppu pois. Soseuta perunat ja lisää ruokakerma, keitinliemi ja ripaus suolaa samalla hyvin sekoittaen.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.9.2006
|
Muokattu: 16.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.