Valkosipuliperunamuussi
4 Annosta
|| MunatonGluteeniton
Nappaa talteen!
| 4 kpl | isoa jahoista perunaa |
| 3 kpl | valkosipulin kynttä |
| 1 dl | kuohukermaa |
| 1 dl | perunoiden keitinlientä |
| 1/2 tl | suolaa |
- 1.
Pese ja kuori perunat. Lohko perunat ja keitä kypsiksi suolalla maustetussa vedessä kuorittujen valkosipulinkynsien kanssa. Säästä osa keitinliemestä ja kaada loppu pois. Soseuta perunat ja lisää ruokakerma, keitinliemi ja ripaus suolaa samalla hyvin sekoittaen.
Valkosipuliperunamuussi
Arvostele resepti
4 Annosta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 4 kpl | isoa jahoista perunaa |
| 3 kpl | valkosipulin kynttä |
| 1 dl | kuohukermaa |
| 1 dl | perunoiden keitinlientä |
| 1/2 tl | suolaa |
Valmistus
- 1
Pese ja kuori perunat. Lohko perunat ja keitä kypsiksi suolalla maustetussa vedessä kuorittujen valkosipulinkynsien kanssa. Säästä osa keitinliemestä ja kaada loppu pois. Soseuta perunat ja lisää ruokakerma, keitinliemi ja ripaus suolaa samalla hyvin sekoittaen.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





