Valkosipuliperunamuussi - Yhteishyvä

Valkosipuliperunamuussi

Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

4 kpl
Isoa jahoista perunaa
3 kpl
Valkosipulin kynttä
1 dl
Kuohukermaa
1 dl
Perunoiden keitinlientä
1/2 tl
Suolaa

Näin teet

1

Pese ja kuori perunat. Lohko perunat ja keitä kypsiksi suolalla maustetussa vedessä kuorittujen valkosipulinkynsien kanssa. Säästä osa keitinliemestä ja kaada loppu pois. Soseuta perunat ja lisää ruokakerma, keitinliemi ja ripaus suolaa samalla hyvin sekoittaen.

Resepti
Katri Shröder
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.9.2006
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa