Valkosipuliperunamuussi | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Valkosipuliperunamuussi

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Isoa jahoista perunaa
3 kpl
Valkosipulin kynttä
1 dl
Kuohukermaa
1 dl
Perunoiden keitinlientä
1/2 tl
Suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pese ja kuori perunat. Lohko perunat ja keitä kypsiksi suolalla maustetussa vedessä kuorittujen valkosipulinkynsien kanssa. Säästä osa keitinliemestä ja kaada loppu pois. Soseuta perunat ja lisää ruokakerma, keitinliemi ja ripaus suolaa samalla hyvin sekoittaen.

Resepti:
Katri Shröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.9.2006
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.