Valkosipuliperunamuussi

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
4 kplisoa jahoista perunaa
3 kplvalkosipulin kynttä
1 dlkuohukermaa
1 dlperunoiden keitinlientä
1/2 tlsuolaa

Valmistus

  1. 1

    Pese ja kuori perunat. Lohko perunat ja keitä kypsiksi suolalla maustetussa vedessä kuorittujen valkosipulinkynsien kanssa. Säästä osa keitinliemestä ja kaada loppu pois. Soseuta perunat ja lisää ruokakerma, keitinliemi ja ripaus suolaa samalla hyvin sekoittaen.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä