Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Valkosuklaa-juustokakku

Fork and knife
18 Annosta
Fork and knife
18 Annosta

Ainekset

Suklaapohja:

175 g
Dominokeksejä täytteineen
50 g
Rasvaa sulatettuna

Täyte:

5 kpl
Liivatelehteä
200 g
Valkoista suklaata
1/2 dl
Sokeria
2 kpl
Kananmunaa
2 dl
Kermaa
200 g
Maustamatonta tuorejuustoa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Murenna keksit monitoimikoneessa tasaiseksi jauheeksi. Keksit voi myös murskata kaksinkertaisessa muovipussissa esim. kaulimella. Lisää sulatettu rasva ja sekoita tasaiseksi. Leikkaa irtopohjavuoan kokoinen leivinpaperi vuoan pohjalle ja painele keksiseos vuokaan leivinpaperin päälle.

175 g
Dominokeksejä täytteineen
50 g
Rasvaa sulatettuna
2

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen noin 5 minuutiksi. Vaahdota sokeri ja kanamunat vesihauteessa. Kiehauta kattilassa vesi ja vatkaa munat ja sokeri teräskulhossa tai -kattilassa kiehuvan veden päällä.

5 kpl
Liivatelehteä
1/2 dl
Sokeria
2 kpl
Kananmunaa
3

Sulata suklaa varovasti mikrossa tai vesihauteessa. Vaahdota kerma toisessa kulhossa. Yhdistä vaahdot ja lisää vatkaten joukkoon tuorejuusto ja jäähtynyt suklaa.

200 g
Valkoista suklaata
2 dl
Kermaa
200 g
Maustamatonta tuorejuustoa
4

Kiehauta 1/2 dl vettä, purista liivatelehdistä vesi pois ja liuota lehdetkiehuvaan veteen. Lisää liuos vatkaten täytteen joukkoon. Hyydytä kylmässä mieluiten seuraavaan päivään.

5 kpl
Liivatelehteä
5

Tarjoile tuoreiden hedelmien tai marjojen tai raikkaan marja- tai hedelmäkastikkeen kanssa.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 23.4.2005
|
Muokattu: 17.10.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.