Valkosuklaa-puolukkamuffinit - Yhteishyvä

Valkosuklaa-puolukkamuffinit

???
Kappaleita
12
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
Munaa
2 dl
Sokeria
4 dl
Vehnäjauhoja
1 dl
Vehnäleseitä
2 tl
Leivinjauhetta
1/4 tl
Suolaa
2 tl
Vaniljasokeria
2 dl
Maitoa
3 rkl
Rypsiöljyä
100 g
Rouhittua valkosuklaata
1 dl
Pakastepuolukoita

Näin teet

1

Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää munavaahtoon vuorotellen maidon, öljyn, valkosuklaan ja jäisien puolukoiden kanssa. Jaa taikina tasaisesti muffinivuokiin ja paista 200-asteissa uunissa 15–20 minuuttia.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 24.7.2009
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa