Valkosuklaa-puolukkamuffinit | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Valkosuklaa-puolukkamuffinit

Fork and knife
12 Kappaletta
Fork and knife
12 Kappaletta

Ainekset

2 kpl
Munaa
2 dl
Sokeria
4 dl
Vehnäjauhoja
1 dl
Vehnäleseitä
2 tl
Leivinjauhetta
1/4 tl
Suolaa
2 tl
Vaniljasokeria
2 dl
Maitoa
3 rkl
Rypsiöljyä
100 g
Rouhittua valkosuklaata
1 dl
Pakastepuolukoita

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää munavaahtoon vuorotellen maidon, öljyn, valkosuklaan ja jäisien puolukoiden kanssa. Jaa taikina tasaisesti muffinivuokiin ja paista 200-asteissa uunissa 15–20 minuuttia.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 24.7.2009
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.