Valkosuklaa-puolukkamuffinit

Arvostele resepti
12 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
2 kplmunaa
2 dlsokeria
4 dlvehnäjauhoja
1 dlvehnäleseitä
2 tlleivinjauhetta
1/4 tlsuolaa
2 tlvaniljasokeria
2 dlmaitoa
3 rklrypsiöljyä
100 grouhittua valkosuklaata
1 dlpakastepuolukoita

Valmistus

  1. 1

    Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää munavaahtoon vuorotellen maidon, öljyn, valkosuklaan ja jäisien puolukoiden kanssa. Jaa taikina tasaisesti muffinivuokiin ja paista 200-asteissa uunissa 15–20 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä