Kuori porkkana. Pese ja paloittele kukkakaali. Pese kurkku, varsiselleri ja paprika. Leikkaa kasvikset mahdollisimman pitkiksi tikuiksi.
Sekoita dippi kermavillistä tai tuorejuustosta ja valmiista salsakastikkeesta. Jaa dippi matalien juomalasien pohjalle. Täytä lasi kukkakaalipaloilla ja porkkana-, varsiselleri- ja paprikatikuilla. Peitä kelmulla ja nosta jääkaappiin.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
113
474
5,4 g
3,4 g
9,2 g
8,4 g
4,6 g
4,0 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli