Värikkäät dippikipot | Dippikastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Värikkäät dippikipot

timer-icon15 min
Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta
Vältä nälkäkiukku ja kokoa helpot dippikipot valmiiksi jääkaappiin koululaisen välipalaksi tai raskaan työn raatajille.

Ainekset

2 kpl
Porkkanaa
1/2 kpl
Kukkakaalia
1/2 kpl
Kurkkua
2 kpl
Varsisellerin vartta
1 kpl
Paprika

dippiin

1 kpl
Kermaviiliä tai 1 pkt maustamatonta tuorejuustoa
1 dl
Salsakastiketta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori porkkana. Pese ja paloittele kukkakaali. Pese kurkku, varsiselleri ja paprika. Leikkaa kasvikset mahdollisimman pitkiksi tikuiksi.

Sekoita dippi kermavillistä tai tuorejuustosta ja valmiista salsakastikkeesta. Jaa dippi matalien juomalasien pohjalle. Täytä lasi kukkakaalipaloilla ja porkkana-, varsiselleri- ja paprikatikuilla. Peitä kelmulla ja nosta jääkaappiin.

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Elvi Rista
Julkaistu: 28.7.2017
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

297

71

1,6 g

0,6 g

8,2 g

7,4 g

4,6 g

3,2 g

0,1 g

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli