Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Värikkäät dippikipot

timer-icon15 min
Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta
Kokoa helpot dippikipot valmiiksi jääkaappiin koululaisen välipalaksi tai tarjoa kasvikset ja dippikastike erikseen lastenjuhlien tai viikonlopun naposteluherkkuna.

Ainekset

2 kpl
Porkkanaa
1/2 kpl
Kukkakaalia
1/2 kpl
Kurkkua
2 kpl
Varsisellerin vartta
1 kpl
Paprika

dippiin

200 g
(1 prk) kermaviiliä tai maustamatonta tuorejuustoa
1 dl
Salsakastiketta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori porkkana. Pese ja paloittele kukkakaali. Pese kurkku, varsiselleri ja paprika. Leikkaa kasvikset mahdollisimman pitkiksi tikuiksi.

Sekoita dippi kermavillistä tai tuorejuustosta ja valmiista salsakastikkeesta. Jaa dippi matalien juomalasien pohjalle. Täytä lasi kukkakaalipaloilla ja porkkana-, varsiselleri- ja paprikatikuilla. Peitä kelmulla ja nosta jääkaappiin.

Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Elvi Rista
Julkaistu: 28.7.2017
Muokattu: 5.10.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

113

474

5,4 g

3,4 g

9,2 g

8,4 g

4,6 g

4,0 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli