Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Värikkäät dippikipot

timer-icon15 min
Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta
Vältä nälkäkiukku ja kokoa helpot dippikipot valmiiksi jääkaappiin koululaisen välipalaksi tai raskaan työn raatajille.

Ainekset

2 kpl
Porkkanaa
1/2 kpl
Kukkakaalia
1/2 kpl
Kurkkua
2 kpl
Varsisellerin vartta
1 kpl
Paprika

dippiin

1 kpl
Kermaviiliä tai 1 pkt maustamatonta tuorejuustoa
1 dl
Salsakastiketta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori porkkana. Pese ja paloittele kukkakaali. Pese kurkku, varsiselleri ja paprika. Leikkaa kasvikset mahdollisimman pitkiksi tikuiksi.

Sekoita dippi kermavillistä tai tuorejuustosta ja valmiista salsakastikkeesta. Jaa dippi matalien juomalasien pohjalle. Täytä lasi kukkakaalipaloilla ja porkkana-, varsiselleri- ja paprikatikuilla. Peitä kelmulla ja nosta jääkaappiin.

Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Elvi Rista
Julkaistu: 28.7.2017
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

71

297

1,6 g

0,6 g

8,2 g

7,4 g

4,6 g

3,2 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli