Vegaaninen mansikkapirtelö
Ainekset
Valmistus
Jos haluat koristella pirtelöt, vaahdota kauravispi sähkövatkaimella. Säästä muutaman mansikka koristeluun.
Soseuta tuoreet tai puolisulaneet pakastemansikat sauvasekoittimella tai blenderissä. Lisää joukkoon kaurajuoma ja jäätelö paloina. Sekoita tasaiseksi. Maista ja lisää halutessasi sokeria. Korsitele halutessasi kauravispivaahdolla ja mansikoilla. Nauti heti.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
235
982
17,0 g
10,8 g
13,8 g
8,5 g
2,3 g
5,5 g
0,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
250 g (1/2 pkt) kauravaniljajäätelöä,
1 - 2 rkl sokeria (halutessasi),
mansikoita.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli