Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vietnamilainen inkivääribroileri

Fork and knife
3 Annosta
Fork and knife
3 Annosta

Ainekset

1 kg
Kananpojan koipipaloja (maustamaton)
1 kpl
Sipuli
2 rkl
Tuoretta inkivääriä
3 rkl
Öljyä
3 - 4 rkl
Kalakastiketta tai maun mukaan

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa koipipalat muutamaan reilun kokoiseen osaan. Hienonna sipuli ja kuorittu inkivääri.

Kuumenna öljy kattilassa ja lisää joukkoon koipipalat. Kääntele kovalla lämmöllä, kunnes pinta saa väriä. Lisää sipuli ja inkivääri käännellen. Mausta kalakastikkeella ja anna kypsyä hiljalleen kannen alla välillä sekoitellen noin 15 minuuttia.

Tarjoa seuraksi tuoksuvaa jasmiiniriisiä ja tuoretta korianteria.

Miltä maistui?
Resepti:
S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Jami Jaakonen
Julkaistu: 20.12.2012
|
Muokattu: 6.10.2023

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

750

3139

53,3 g

10,7 g

0,3 g

0,3 g

0,3 g

67,7 g

0,5 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 rkl Tuoretta inkivääriä,

3 - 4 rkl Kalakastiketta tai maun mukaan.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli