Vietnamilainen inkivääribroileri | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Vietnamilainen inkivääribroileri

Fork and knife
3 Annosta
Fork and knife
3 Annosta

Ainekset

1 kg
Kananpojan koipipaloja (maustamaton)
1 kpl
Sipuli
2 rkl
Tuoretta inkivääriä
3 rkl
Öljyä
3 - 4 rkl
Kalakastiketta tai maun mukaan

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Leikkaa koipipalat muutamaan reilun kokoiseen osaan. Hienonna sipuli ja kuorittu inkivääri.

Kuumenna öljy kattilassa ja lisää joukkoon koipipalat. Kääntele kovalla lämmöllä, kunnes pinta saa väriä. Lisää sipuli ja inkivääri käännellen. Mausta kalakastikkeella ja anna kypsyä hiljalleen kannen alla välillä sekoitellen noin 15 minuuttia.

Tarjoa seuraksi tuoksuvaa jasmiiniriisiä ja tuoretta korianteria.

Resepti:
Hellapoliisi
Kuvat:
Jami Jaakonen
Julkaistu: 20.12.2012
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

3139

750

53,3 g

10,7 g

0,3 g

0,3 g

0,3 g

67,7 g

0,5 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 rkl Tuoretta inkivääriä,

3 - 4 rkl Kalakastiketta tai maun mukaan.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli