Leikkaa koipipalat muutamaan reilun kokoiseen osaan. Hienonna sipuli ja kuorittu inkivääri.
Kuumenna öljy kattilassa ja lisää joukkoon koipipalat. Kääntele kovalla lämmöllä, kunnes pinta saa väriä. Lisää sipuli ja inkivääri käännellen. Mausta kalakastikkeella ja anna kypsyä hiljalleen kannen alla välillä sekoitellen noin 15 minuuttia.
Tarjoa seuraksi tuoksuvaa jasmiiniriisiä ja tuoretta korianteria.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
750
3139
53,3 g
10,7 g
0,3 g
0,3 g
0,3 g
67,7 g
0,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 rkl Tuoretta inkivääriä,
3 - 4 rkl Kalakastiketta tai maun mukaan.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli