Vietnamilainen inkivääribroileri

Ainekset (3 annosta)

MääräAinesosa
1 kgkananpojan koipipaloja (maustamaton)
1 kplsipuli
2 rkltuoretta inkivääriä
3 rklöljyä
3 - 4 rklkalakastiketta tai maun mukaan

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa koipipalat muutamaan reilun kokoiseen osaan. Hienonna sipuli ja kuorittu inkivääri.

    Kuumenna öljy kattilassa ja lisää joukkoon koipipalat. Kääntele kovalla lämmöllä, kunnes pinta saa väriä. Lisää sipuli ja inkivääri käännellen. Mausta kalakastikkeella ja anna kypsyä hiljalleen kannen alla välillä sekoitellen noin 15 minuuttia.

    Tarjoa seuraksi tuoksuvaa jasmiiniriisiä ja tuoretta korianteria.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 2 rkl Tuoretta inkivääriä, 3 - 4 rkl Kalakastiketta tai maun mukaan.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Katso myös nämä

Resepti:
S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Jami Jaakonen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025