Vihreä kalamureke

Arvostele resepti
1 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
800 gvähärasvaista vaaleaa kalafileetä tai pakasteseitä
2 dlkevytkerma-maitoseosta
1 dlkorppujauhoja
1 kplsipuli
2 kplkananmunaa
2 rklsilputtua tuoretta ruohosipulia
1 rklsilputtua tuoretta tilliä
1 rklsilputtua tuoretta sitruunamelissaa
2 tlsuolaa
ripaus valko- tai sitruunapippuria

Valmistus

  1. 1

    Yhdistä kerma-maitoseos ja korppujauhot ja anna seoksen turvota noin 10 minuutin ajan. Hienonna kalafileet monitoimikoneessa tasaiseksi. Lisää sekaan korppujauhoseos, kuorittu ja lohkottu sipuli, kananmunat, yrtit ja mausteet. Voitele korkealaitainen murekevuoka ja kumoa murekemassa vuokaan.Peitä vuoka foliolla. Pane vuoka kuumalla vedellä täytetyn isomman vuoan sisään vesihauteeseen ja kypsennä uunissa 200 asteessa noin 1-1 ½ tuntia. Ota kypsä vuoka uunista ja anna vetäytyä hetken ennen kumoamista. Leikkaa mureke annospaloiksi ja tarjoa keitettyjen perunoiden ja sitruunanmehulla maustetun kevyesti suurustetun kalakastikkeen kera..

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Lisää reseptejä aiheesta

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä