Yhdistä kerma-maitoseos ja korppujauhot ja anna seoksen turvota noin 10 minuutin ajan. Hienonna kalafileet monitoimikoneessa tasaiseksi. Lisää sekaan korppujauhoseos, kuorittu ja lohkottu sipuli, kananmunat, yrtit ja mausteet. Voitele korkealaitainen murekevuoka ja kumoa murekemassa vuokaan.Peitä vuoka foliolla. Pane vuoka kuumalla vedellä täytetyn isomman vuoan sisään vesihauteeseen ja kypsennä uunissa 200 asteessa noin 1-1 ½ tuntia. Ota kypsä vuoka uunista ja anna vetäytyä hetken ennen kumoamista. Leikkaa mureke annospaloiksi ja tarjoa keitettyjen perunoiden ja sitruunanmehulla maustetun kevyesti suurustetun kalakastikkeen kera..
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.