Vihreä lohipasta

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
300 gpennepastaa
1 kpl(200 g) pakasteparsakaalia
300 glohta
1 rklmargariinia
suolaa ja rouhittua valkopippuria
1 kplpunainen paprika
2 - 3 kplvartta kevätsipulia

Avokadokastike

1 kplpieni avokado
4 rklsitruunamehua
1 kplruukku persiljaa
muutama tippa tabascoa
3 rkloliiviöljyä
2 rklvettä
3/4 tlsuolaa

Valmistus

  1. 1

    Valmista ensin avokadokastike. Halkaise avokado, poista kivi ja lusikoi hedelmäliha teholeikkurin kulhoon. Lisää muut ainekset ja aja tasaiseksi sosemaiseksi kastikkeeksi.Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.Kuumenna jäiset parsakaalit kuumassa pastavedessä juuri ennen pastan valuttamista.Lisää kastike lämpimän pastan ja parsakaalien joukkoon. Sekoita kevyesti.Poista lohesta ruodot ja nahka. Leikkaa pieniksi annoskuutioiksi. Paista lohikuutiot margariinissa käännellen. Mausta suolalla ja rouhitulla valkopippurilla.Halkaise paprika. Poista kanta ja siemenet ja leikkaa pieniksi paloiksi. Lisää paprikat ja hienonnetut kevätsipulit pannulle lohipalojen joukkoon. Lisää pastan joukkoon lohet, paprikat ja kevätsipulit. Annostele lämmin pasta lautasille.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä