Valmista ensin avokadokastike. Halkaise avokado, poista kivi ja lusikoi hedelmäliha teholeikkurin kulhoon. Lisää muut ainekset ja aja tasaiseksi sosemaiseksi kastikkeeksi.Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.Kuumenna jäiset parsakaalit kuumassa pastavedessä juuri ennen pastan valuttamista.Lisää kastike lämpimän pastan ja parsakaalien joukkoon. Sekoita kevyesti.Poista lohesta ruodot ja nahka. Leikkaa pieniksi annoskuutioiksi. Paista lohikuutiot margariinissa käännellen. Mausta suolalla ja rouhitulla valkopippurilla.Halkaise paprika. Poista kanta ja siemenet ja leikkaa pieniksi paloiksi. Lisää paprikat ja hienonnetut kevätsipulit pannulle lohipalojen joukkoon. Lisää pastan joukkoon lohet, paprikat ja kevätsipulit. Annostele lämmin pasta lautasille.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.