Vihreä lohipasta

Nappaa talteen!
| 300 g | pennepastaa |
| 1 kpl | (200 g) pakasteparsakaalia |
| 300 g | lohta |
| 1 rkl | margariinia |
| suolaa ja rouhittua valkopippuria | |
| 1 kpl | punainen paprika |
| 2 - 3 kpl | vartta kevätsipulia |
| Avokadokastike | |
|---|---|
| 1 kpl | pieni avokado |
| 4 rkl | sitruunamehua |
| 1 kpl | ruukku persiljaa |
| muutama tippa tabascoa | |
| 3 rkl | oliiviöljyä |
| 2 rkl | vettä |
| 3/4 tl | suolaa |
- 1.
Valmista ensin avokadokastike. Halkaise avokado, poista kivi ja lusikoi hedelmäliha teholeikkurin kulhoon. Lisää muut ainekset ja aja tasaiseksi sosemaiseksi kastikkeeksi.Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.Kuumenna jäiset parsakaalit kuumassa pastavedessä juuri ennen pastan valuttamista.Lisää kastike lämpimän pastan ja parsakaalien joukkoon. Sekoita kevyesti.Poista lohesta ruodot ja nahka. Leikkaa pieniksi annoskuutioiksi. Paista lohikuutiot margariinissa käännellen. Mausta suolalla ja rouhitulla valkopippurilla.Halkaise paprika. Poista kanta ja siemenet ja leikkaa pieniksi paloiksi. Lisää paprikat ja hienonnetut kevätsipulit pannulle lohipalojen joukkoon. Lisää pastan joukkoon lohet, paprikat ja kevätsipulit. Annostele lämmin pasta lautasille.
Vihreä lohipasta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 300 g | pennepastaa |
| 1 kpl | (200 g) pakasteparsakaalia |
| 300 g | lohta |
| 1 rkl | margariinia |
| suolaa ja rouhittua valkopippuria | |
| 1 kpl | punainen paprika |
| 2 - 3 kpl | vartta kevätsipulia |
Avokadokastike | |
| 1 kpl | pieni avokado |
| 4 rkl | sitruunamehua |
| 1 kpl | ruukku persiljaa |
| muutama tippa tabascoa | |
| 3 rkl | oliiviöljyä |
| 2 rkl | vettä |
| 3/4 tl | suolaa |
Valmistus
- 1
Valmista ensin avokadokastike. Halkaise avokado, poista kivi ja lusikoi hedelmäliha teholeikkurin kulhoon. Lisää muut ainekset ja aja tasaiseksi sosemaiseksi kastikkeeksi.Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.Kuumenna jäiset parsakaalit kuumassa pastavedessä juuri ennen pastan valuttamista.Lisää kastike lämpimän pastan ja parsakaalien joukkoon. Sekoita kevyesti.Poista lohesta ruodot ja nahka. Leikkaa pieniksi annoskuutioiksi. Paista lohikuutiot margariinissa käännellen. Mausta suolalla ja rouhitulla valkopippurilla.Halkaise paprika. Poista kanta ja siemenet ja leikkaa pieniksi paloiksi. Lisää paprikat ja hienonnetut kevätsipulit pannulle lohipalojen joukkoon. Lisää pastan joukkoon lohet, paprikat ja kevätsipulit. Annostele lämmin pasta lautasille.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 2.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä












