Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vihreä lohipasta

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

300 g
Pennepastaa
1 kpl
(200 g) pakasteparsakaalia
300 g
Lohta
1 rkl
Margariinia
Suolaa ja rouhittua valkopippuria
1 kpl
Punainen paprika
2 - 3 kpl
Vartta kevätsipulia

Avokadokastike

1 kpl
Pieni avokado
4 rkl
Sitruunamehua
1 kpl
Ruukku persiljaa
Muutama tippa tabascoa
3 rkl
Oliiviöljyä
2 rkl
Vettä
3/4 tl
Suolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valmista ensin avokadokastike. Halkaise avokado, poista kivi ja lusikoi hedelmäliha teholeikkurin kulhoon. Lisää muut ainekset ja aja tasaiseksi sosemaiseksi kastikkeeksi.Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.Kuumenna jäiset parsakaalit kuumassa pastavedessä juuri ennen pastan valuttamista.Lisää kastike lämpimän pastan ja parsakaalien joukkoon. Sekoita kevyesti.Poista lohesta ruodot ja nahka. Leikkaa pieniksi annoskuutioiksi. Paista lohikuutiot margariinissa käännellen. Mausta suolalla ja rouhitulla valkopippurilla.Halkaise paprika. Poista kanta ja siemenet ja leikkaa pieniksi paloiksi. Lisää paprikat ja hienonnetut kevätsipulit pannulle lohipalojen joukkoon. Lisää pastan joukkoon lohet, paprikat ja kevätsipulit. Annostele lämmin pasta lautasille.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.3.2011
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.