Vihreä pottumuusi | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Vihreä pottumuusi

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1 kg
Jauhoisia perunoita
1 tl
Suolaa
1 kpl
Pakasteherneitä(200g)
2 dl
Maitoa
25 g
Margariinia tai voita

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja paloittele perunat. Keitä miedosti suolalla maustetussa vedessä 5 minuuttia. Lisää joukkoon herneet ja anna kiehua, kunnes perunat ovat pehmeitä. Valuta vesi pois. Survo perunat ja herneet, lisää lämmin maito ja rasva. Sekoita tasaiseksi. Mausta suolalla.

Resepti:
Katri Schöder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 25.4.2010
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.