Vihreä salaatti

arvosana4/5

(2)arviota
4 Annosta

15 min

Lisää halutessasi salaattiin juustoa, niin se muuttuu ruokaisammaksi.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplkerä lehtisalaattia
2 kplkiiviä
mintun ja basilikan lehtiä
sormisuolaa
mustapippuria
1 - 2 rkloliiviöljyä

Valmistus

  1. 1

    Pese salaatinlehdet, kuivaa ja revi lehdet. Kuori ja viipaloi kiivit. Pane ainekset kulhoon. Mausta suolalla ja pippurilla. Ripottele päälle yrtit. Kääntele öljy salaattiin juuri ennen tarjoamista.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: Mintun ja basilikan lehtiä, Sormisuolaa, Mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Katso myös nämä

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025