Vihreä salaatti - Yhteishyvä

Vihreä salaatti

???
Lisää halutessasi salaattiin juustoa, niin se muuttuu ruokaisammaksi.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Kerä lehtisalaattia
2 kpl
Kiiviä
Mintun ja basilikan lehtiä
Sormisuolaa
Mustapippuria
1 - 2 rkl
Oliiviöljyä

Näin teet

1

Pese salaatinlehdet, kuivaa ja revi lehdet. Kuori ja viipaloi kiivit. Pane ainekset kulhoon. Mausta suolalla ja pippurilla. Ripottele päälle yrtit. Kääntele öljy salaattiin juuri ennen tarjoamista.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 26.5.2016
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja7 g26 g
Proteiinia1 g3 g
Rasvaa8 g30 g
Kuituja3 g10 g
Energiaa kj452 1806
Energiaa kcal108 432

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Mintun ja basilikan lehtiä

  • Sormisuolaa

  • Mustapippuria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja7 g26 g
Proteiinia1 g3 g
Rasvaa8 g30 g
Kuituja3 g10 g
Energiaa kj452 1806
Energiaa kcal108 432

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Mintun ja basilikan lehtiä

  • Sormisuolaa

  • Mustapippuria

Resepti
Taina Salovaara

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.