Vihreä salaatti
Ainekset
Valmistus
Pese salaatinlehdet, kuivaa ja revi lehdet. Kuori ja viipaloi kiivit. Pane ainekset kulhoon. Mausta suolalla ja pippurilla. Ripottele päälle yrtit. Kääntele öljy salaattiin juuri ennen tarjoamista.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
108
452
7,5 g
1,0 g
6,5 g
6,0 g
2,5 g
0,8 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Mintun ja basilikan lehtiä,
Sormisuolaa,
Mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli