Viikonlopun lohi-katkarapukeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Viikonlopun lohi-katkarapukeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
(150 g) kylmäsavulohta viipaleina
2 dl
Pakastekatkarapuja
1 kpl
Sipuli
1 rkl
Öljyä
1/4 tl
Currya
1 1/2 rkl
Vehnäjauhoja
8 dl
Vettä
1 kpl
Porkkana
1 kpl
Palsternakka
4 kpl
Kiinteää perunaa
1/4 tl
Chilirouhetta
100 g
Sulatejuustoa
2 rkl
Hienonnettua tilliä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli. Pese, kuori ja paloittele porkkanat, palsternakka ja perunat. Kuullota sipulit kattilassa öljyssä curryn kanssa. Sekoita joukkoon jauhot. Lisää vesi ja anna liemen kiehahtaa samalla sekoittaen. Lisää kasvikset. Anna keiton kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia tai kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.Lisää keittoon chilirouhe, sulatejuusto ja sekoita, kunnes juusto on sulanut. Lisää joukkoon paloiteltu kylmäsavulohi ja jäiset katkaravut. Anna keiton kiehahtaa. Tarkista maku ja mausta tillillä.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.2.2012
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.