Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Viikonlopun lohikiusaus

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Sipuli
1 rkl
Öljyä
700 g
Perunaa
Suolaa
Rouhittua valkopippuria
150 g
Kylmäsavulohifileesiivuja
1 kpl
(180 g) pakastekatkarapuja
1/2 kpl
Ruukkua tilliä
2 dl
Kuohukermaa
4 rkl
Valkoviiniä tai omenamehua

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota se pannulla. Kuori ja suikaloi perunat. Lisää pannulle perunasuikaleet ja kääntele aineksia hetki. Kaada puolet perunaseoksesta voideltuun uunivuokaan. Levitä päälle lohisiivut ja ripottele päälle jäiset katkaravut, hienonnettu tilli, suola ja pippuri sekä loppu perunaseos. Sekoita kerma ja viini tai mehu ja kaada vuokaan. Kypsennä kiusausta 200-asteisessa uunissa noin tunnin ajan.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 20.1.2011
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.