Viikonlopun lohikiusaus

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplsipuli
1 rklöljyä
700 gperunaa
150 gkylmäsavulohifileesiivuja
1 kpl(180 g) pakastekatkarapuja
1/2 kplruukkua tilliä
2 dlkuohukermaa
4 rklvalkoviiniä tai omenamehua
3/4 tlsuolaa
1/4 tlvalkopippuria rouhittuna

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota se öljyssä pannulla. Kuori ja suikaloi perunat. Lisää pannulle perunasuikaleet ja kääntele aineksia hetki. Kaada puolet perunaseoksesta voideltuun uunivuokaan. Levitä päälle lohisiivut ja ripottele päälle jäiset katkaravut, hienonnettu tilli ja loppu perunaseos. Sekoita kerma, viini tai mehu ja mausteet ja kaada neste vuokaan. Kypsennä kiusausta 200-asteisessa uunissa noin tunnin ajan.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä