Poista viikunoista kovat kannat. Saksi pieniksi paloiksi. Keitä vedessä pehmeiksi. Soseuta ja anna jäähtyä.
Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää munat yksitellen vatkaten. Yhdistä kuivat aineet. Sekoita rasvavaahtoon kuivat aineet, viikunasose ja piimä. Voitele kakkuvuoka (n. 1,2 l) tai 6 pienempää vuokaa.
Valuta taikina vuokaan ja tasoita pinta lusikalla. Vedä lusikalla syvennys taikinan keskelle, jotta kakku kohoaa tasaisesti. Paista 175-asteisen uunin alatasolla koosta riippuen 30–45 minuuttia.
Vinkki: Valmista isoon kakkuvuokaan (n. 2 l) kaksinkertainen taikinamäärä.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.