Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vokatut kurkut

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Kurkkuakin voi vokata! Vokattu kurkku maistuu mm. lihan, kanan tai kalan lisäkkeenä. Katso helpon, munattoman ja gluteenittoman kasvislisäkkeen ohje.

Ainekset

1 kpl
Kurkku
1 rkl
Oliiviöljyä
1 rkl
Valkoviinietikkaa
1 rkl
Hunajaa
Suolaa
Rouhitta mustapippuria
1/2 dl
Hienonnettua tilliä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Huuhtele, halkaise ja viipaloi kurkku. Kuumenna pannulla öljy ja paista kurkkuviipaleet nopeasti öljyssä. Mausta valkoviinietikalla, hunajalla ja suolalla. Nosta tarjoilukulhoon ja sekoita joukkoon hienonnettu tilli.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 23.3.2015
|
Muokattu: 25.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

53

224

3,5 g

0,5 g

4,8 g

4,8 g

0,5 g

0,5 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 rkl Valkoviinietikkaa,

Suolaa,

Rouhitta mustapippuria,

0,5 dl Hienonnettua tilliä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli