Vuohenjuusto-lohipiiras - Yhteishyvä

Vuohenjuusto-lohipiiras

Vuohenjuusto-lohipiiras
Kappaleita
1
Valmistusaika
Tunti
Jaa Somessa

Ainekset

POHJA

400 g
Pakasteruisperunataikinaa

TÄYTE

200 g
Vuohenjuustoa
150 - 200 g
Graavilohta
1 dl
Vihreitä paprikatäytteisiä oliiveja
Nippu tilliä
1 kpl
Muna
1 1/2 dl
Kermaa
1 tl
Mustapippuria
1 dl
Emmentalraastetta

Näin teet

1

Kauli sulanut taikina puolen sentin paksuiseksi levyksi ja vuoraa sillä iso piirasvuoka tai pienet vuoat. Leikkaa vuohenjuusto kiekoiksi ja graavilohi ohuiksi viipaleiksi. Aseta taikinan päälle ensin lohiviipaleet ja sitten juustokiekot. Nostele päälle pilkotut oliivit ja hienonnettu tilli. Sekoita muna, kerma ja mustapippuri keskenään ja kaada piiraan päälle. Ripottele pinnalle vielä kevyesti juustoraastetta. Kypsennä 200 asteessa noin 20-25 minuuttia. Tarjoile lämpimänä salaatin kanssa.

Resepti
Yhteishyvä
Kuvat
SOK
Julkaistu: 12.12.2006
Muokattu: 10.12.2018
Jaa Somessa