Vuohenjuusto-lohipiiras | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Vuohenjuusto-lohipiiras

Vuohenjuusto-lohipiiras

timer-iconNoin tunti
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

pohja

400 g
Pakasteruisperunataikinaa

täyte

200 g
Vuohenjuustoa
150 - 200 g
Graavilohta
1 dl
Vihreitä paprikatäytteisiä oliiveja
Nippu tilliä
1 kpl
Muna
1 1/2 dl
Kermaa
1 tl
Mustapippuria
1 dl
Emmentalraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kauli sulanut taikina puolen sentin paksuiseksi levyksi ja vuoraa sillä iso piirasvuoka tai pienet vuoat. Leikkaa vuohenjuusto kiekoiksi ja graavilohi ohuiksi viipaleiksi. Aseta taikinan päälle ensin lohiviipaleet ja sitten juustokiekot. Nostele päälle pilkotut oliivit ja hienonnettu tilli. Sekoita muna, kerma ja mustapippuri keskenään ja kaada piiraan päälle. Ripottele pinnalle vielä kevyesti juustoraastetta. Kypsennä 200 asteessa noin 20-25 minuuttia. Tarjoile lämpimänä salaatin kanssa.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 12.12.2006
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.