Vuohenjuusto-lohipiiras
60 min

Nappaa talteen!
| Pohja | |
|---|---|
| 400 g | pakasteruisperunataikinaa |
| Täyte | |
| 200 g | vuohenjuustoa |
| 150 - 200 g | graavilohta |
| 1 dl | vihreitä paprikatäytteisiä oliiveja |
| nippu tilliä | |
| 1 kpl | muna |
| 1 1/2 dl | kermaa |
| 1 tl | mustapippuria |
| 1 dl | emmentalraastetta |
- 1.
Kauli sulanut taikina puolen sentin paksuiseksi levyksi ja vuoraa sillä iso piirasvuoka tai pienet vuoat. Leikkaa vuohenjuusto kiekoiksi ja graavilohi ohuiksi viipaleiksi. Aseta taikinan päälle ensin lohiviipaleet ja sitten juustokiekot. Nostele päälle pilkotut oliivit ja hienonnettu tilli. Sekoita muna, kerma ja mustapippuri keskenään ja kaada piiraan päälle. Ripottele pinnalle vielä kevyesti juustoraastetta. Kypsennä 200 asteessa noin 20-25 minuuttia. Tarjoile lämpimänä salaatin kanssa.
Vuohenjuusto-lohipiiras
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
Pohja | |
| 400 g | pakasteruisperunataikinaa |
Täyte | |
| 200 g | vuohenjuustoa |
| 150 - 200 g | graavilohta |
| 1 dl | vihreitä paprikatäytteisiä oliiveja |
| nippu tilliä | |
| 1 kpl | muna |
| 1 1/2 dl | kermaa |
| 1 tl | mustapippuria |
| 1 dl | emmentalraastetta |
Valmistus
- 1
Kauli sulanut taikina puolen sentin paksuiseksi levyksi ja vuoraa sillä iso piirasvuoka tai pienet vuoat. Leikkaa vuohenjuusto kiekoiksi ja graavilohi ohuiksi viipaleiksi. Aseta taikinan päälle ensin lohiviipaleet ja sitten juustokiekot. Nostele päälle pilkotut oliivit ja hienonnettu tilli. Sekoita muna, kerma ja mustapippuri keskenään ja kaada piiraan päälle. Ripottele pinnalle vielä kevyesti juustoraastetta. Kypsennä 200 asteessa noin 20-25 minuuttia. Tarjoile lämpimänä salaatin kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























