Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vuohenjuustolla täytetty lihamureke

Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta
Herkullinen lihamureke saa mukavaa lisämakua vuohenjuustosta.

Ainekset

1 dl
Korppujauhoja
2 dl
Kermaa, maitoa tai vettä
2 kpl
Kananmunaa
1 tl
Rosmariinia
1 tl
Suolaa
1 kpl
(700 g) naudan jauhelihaa
8 kpl
Kuivattua aprikoosia

Täyte

75 g
Vuohenjuustoa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita korppujauhot, neste, munat ja mausteet. Anna turvota 5 minuuttia.

2

Lisää jauheliha ja pilkotut aprikoosit. Vaivaa taikina tasaiseksi.

3

Muotoile mureke kostutetuilla käsillä tangoksi.

4

Nosta mureke leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan. Painele pituussuunnassa keskelle syvennys.

5

Pilko vuohenjuusto ja painele syvennykseen.

6

Muotoile tanko uudelleen, jotta täyte peittyy. Kiepauta murekerulla ylösalaisin. Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla noin 40 minuuttia.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.3.2014
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

154

644

9,6 g

5,5 g

8,4 g

3,9 g

0,8 g

7,4 g

0,3 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Rosmariinia,

1 tl Suolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli