Sekoita korppujauhot, neste, munat ja mausteet. Anna turvota 5 minuuttia.
Lisää jauheliha ja pilkotut aprikoosit. Vaivaa taikina tasaiseksi.
Muotoile mureke kostutetuilla käsillä tangoksi.
Nosta mureke leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan. Painele pituussuunnassa keskelle syvennys.
Pilko vuohenjuusto ja painele syvennykseen.
Muotoile tanko uudelleen, jotta täyte peittyy. Kiepauta murekerulla ylösalaisin. Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla noin 40 minuuttia.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
154
644
9,6 g
5,5 g
8,4 g
3,9 g
0,8 g
7,4 g
0,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Rosmariinia,
1 tl Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli