Laita lohifilee uunivuokaan nahka alaspäin. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita vuohenjuusto ja kerma notkeaksi seokseksi. Levitä seos lohifileen päälle. Ripottele pinnalle pinjansiemenet.
Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
627
2625
47,5 g
15,3 g
1,0 g
1,0 g
—
50,3 g
0,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Suolaa,
Rouhittua valkopippuria,
4 rkl Pinjansiemeniä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli