Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Wasabitsatsiki

Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta

Ainekset

2 kpl
(á 200 g) kermaviiliä
2 kpl
Wasabi-dippiaineksia
1/2 kpl
Kurkkua
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Oliiviöljyä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita kermaviilin joukkoon mausteseos. Raasta kurkku karkeaksi raasteeksi, puristele ja valuta kuivaksi. Sekoita kurkkuraaste dippikastikkeeseen. Mausta puristetuilla valkosipulinkynsillä. Sekoita joukkoon oliiviöljy. Anna maustua jääkaapissa ennen tarjoilua.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.5.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

30

125

3,0 g

1,1 g

0,6 g

0,6 g

0,1 g

0,4 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 pussia Wasabi-dippiaineksia,

Valkosipulinkynttä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli