Yrttikuha

Nappaa talteen!
| 600 g | kuhaa fileenä (esim. pakastekuhaa) |
| 1 tl | suolaa |
| 1/4 tl | mustapippuria |
| Täyte: | |
|---|---|
| 1 dl | rucolaa tai tilliä tai persiljaa |
| 100 g | mozzarellajuustoa |
| 1 kpl | valkosipulin kynsi |
| Kypsentämiseen: | |
| 1/2 kpl | kalaliemikuutiota |
| 2 dl | vettä |
| 2 dl | valkoviiniä |
| Lisäksi: | |
| coctail- tai hammastikkuja | |
- 1.
Levitä nahattomat kuhafileet työlaudalle. Leikkaa fileiden paksummassa päässä oleva ruotorivi pois. Mausta fileet suolalla ja mustapippurilla. Leikkaa mozzarella hyvin ohuiksi viipaleiksi. Hienonna yrtit ja valkosipulinkynsi. Nosta fileet työalustalle sisäpinta ylöspäin ja levitä juustoviipaleet ja yrtti-valkosipulisilppu tasaisesti fileille. Kääri fileet rulliksi, kiinnitä ne tikuilla ja asettele uunivuokaan. Kiehauta kalaliemi ja sekoita joukkoon valkoviini. Kaada liemi kalojen päälle. Liemen ei tarvitse peittää rullia, sillä ne kypsyvät myös höyryssä. Peitä vuoka foliolla. Kypsennä kaloja 175 asteessa n. 30 min. Tarjoile kuharullien kanssa kevyesti paistettuja kasviksia ja appelsiinikastiketta.
Yrttikuha
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 600 g | kuhaa fileenä (esim. pakastekuhaa) |
| 1 tl | suolaa |
| 1/4 tl | mustapippuria |
Täyte: | |
| 1 dl | rucolaa tai tilliä tai persiljaa |
| 100 g | mozzarellajuustoa |
| 1 kpl | valkosipulin kynsi |
Kypsentämiseen: | |
| 1/2 kpl | kalaliemikuutiota |
| 2 dl | vettä |
| 2 dl | valkoviiniä |
Lisäksi: | |
| coctail- tai hammastikkuja | |
Valmistus
- 1
Levitä nahattomat kuhafileet työlaudalle. Leikkaa fileiden paksummassa päässä oleva ruotorivi pois. Mausta fileet suolalla ja mustapippurilla. Leikkaa mozzarella hyvin ohuiksi viipaleiksi. Hienonna yrtit ja valkosipulinkynsi. Nosta fileet työalustalle sisäpinta ylöspäin ja levitä juustoviipaleet ja yrtti-valkosipulisilppu tasaisesti fileille. Kääri fileet rulliksi, kiinnitä ne tikuilla ja asettele uunivuokaan. Kiehauta kalaliemi ja sekoita joukkoon valkoviini. Kaada liemi kalojen päälle. Liemen ei tarvitse peittää rullia, sillä ne kypsyvät myös höyryssä. Peitä vuoka foliolla. Kypsennä kaloja 175 asteessa n. 30 min. Tarjoile kuharullien kanssa kevyesti paistettuja kasviksia ja appelsiinikastiketta.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 2.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä












