Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Ruoka ja reseptit
Uusimmat reseptit
Arkiruoka
Kasvisruoka
Edullinen ruoka
Terveellinen ruoka ja ravitsemus
Ilmastoystävällinen ruoka
Kauden kasvikset
Kalareseptit
Yrtit
Hävikkivinkit
Leivonnaiset
Ässäkokki
Kokkaa Kotimaista
Kevät
Pääsiäinen
Vappu
Vappukakut
Vappuleivonnaiset
Äitienpäivä
Äitienpäiväkakut
Salaatit
Pääsiäinen
Pääsiäisen leivontakalenteri
Pääsiäiskakut
Pääsiäisen jälkiruoat
Pääsiäisleivonnaiset
Pääsiäismenut
Pääsiäisen kasvisruoat
Pääsiäislammas- ja karitsa
Elämä ja ihmiset
Uusin lehti
Samarbete
Osallistu
Tilaa uutiskirje
Parempi paikka elää
Ihmiset
Fiksua taloudenhoitoa
Laumasuoja-podcast
Edut ja vinkit
Suosikit
Kirjaudu
Hae reseptejä ja artikkeleita
Hae
Ruoka ja reseptit
Latva-artisokan käsitteleminen ja keittäminen
Teksti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 9.9.2016
|
Muokattu: 31.8.2020
Katso ohjeet latva-artisokan käsittelemiseen ja keittämiseen. Helpot vinkit myös latva-artisokan syömiseen.
Lisää aiheesta
Ruoka ja reseptit
Uusimmat
Ruoka ja reseptit
20.3.2023
Hieman parempaa arkiruokaa – edulliset ja nopeat, mutta astetta paremmat jauhelihareseptit
Elämä
17.3.2023
Lihanjalostamo Ylöjärvellä tuottaa nyt täydellä höyryllä voitokkaita valmisruokia – Menestysreseptin salaisuus on savussa
Ruoka ja reseptit
16.3.2023
Jokainen suupala täyttä makua – perjantaiherkkujen kunkku on moneen taipuva nachopelti
Ruoka ja reseptit
14.3.2023
Täysjyvätuotteet saavat voimaan paremmin – pienikin lisäys ruokavalioon auttaa
Ruoka ja reseptit
14.3.2023
Yhteishyvä 1/23 -lehden kevättä juhlistavat reseptit
Poimi parhaat asiakasomistajan edut nyt myös verkosta
Kirjaudu ja katso etusi!
Sulje mainos
Sulje mainos