Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Ruoanlaittoon ja herkutteluun – lokakuun uutuustuotteet

Koostaja:
Sanna Autio
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 30.9.2016
|
Muokattu: 31.8.2020
Lokakuu tuo ruokakauppoihin muun muassa kurpitsakeittoa, paljon ruoanlaittoa helpottavia valmisteita sekä suklaauutuuksia. Tutustu kuukauden uutuustuotteisiin!

Kurpitsakeittoa ja uutta kanasta

Atrian samettinen kurpitsakeitto on annosateria, joka valmistetaan kotimaisesta kurpitsasta, perunasta, porkkanasta, omenasta ja kermajuustosta.

Kariniemen kananpojan fileesuikale lime-korianteri sisältää 300 grammaa kotimaista mausteisia kotimaisia broilerisuikaleita. Kokeile salaatteihin tai vokkeihin.

Kariniemen KanaSet Friteeratut kanarenkaat ovat nuggettien kaltaisia, paistettuja ja leivitettyjä renkaita, jotka valmistetaan broilerin fileestä ja paistilihasta. Mukana on kaisi erilaista dippiä.

Rainbow- ja Kotimaista-uutuuksia

Rainbow paprikasuikaleet ovat pakastettuja. Ne sopivat liha- ja kalaruokien lisäkkeeksi sekä salaatteihin, keittoihin, vokkeihin ja pataruokiin. Suikaleita on pussissa 300 grammaa. Vinkki! Ota pussista vain tarvitsemasi määrä paprikaa esim. leivän päälle tai salaattiin.

Rainbow Hawai pizzan päällä on kinkkua, ananasta ja homejuustoa. Pizza valmistetaan Italiassa perinteisesti. Ohut pohja esipaistetaan kuumassa puulla lämmitettävässä kiviuunissa.

Kotimaista mustaleima-emmentaljuustoraaste on voimakas juusto, joka sopii ruoanvalmistukseen ja leivontaan. Raasteen rasvapitoisuus on 30 prosenttia ja suolapitoisuus 0,6 prosenttia.

Uusinta uutta

Valion MiFu maustamaton ja Välimeren tomaatti ovat paistettavia ruokarakeita,  jotka valmistetaan maidosta. Ruokarae sisältää 14 prosenttia proteiinia. Ruokaraetta voi käyttää ruoanvalmistuksessa lihan ja kanan tapaan. Sen voi lisätä lämpimiin ruokiin sellaisenaan tai paistaa pannulla. Ruokarakeella saa vaihtelua vaikka makaronilaatikkoon, pastakastikkeeseen tai minestronekeittoon. Pakkaus painaa 300 grammaa ja valmistusmaa on Suomi.

Verson Härkis on kotimaisista härkäpavuista valmistettu käyttövalmis tuote, joka on kasviperäinen, laktoositon ja soijaton. Valmisteessa on 17 prosenttia proteiinia. Härkis muistuttaa maultaan kypsää jauhelihaa. Se on maustettu suolalla ja pippurilla. Sitä voi käyttää jauhelihan tapaan pyöryköihin, pihveihin, patoihin, kastikkeisiin ja keittoihin. Härkiksellä voi myös jatkaa jauhelihaa. Pakkauksessa on 250 grammaa härkäpapuvalmistetta.

Apetitin Tuorekset-ruoanlaittokasvikset sisältävät yhteen ruokaan riittävän, tuoreen ja käyttövalmiin sekoituksen. Kasvikset on paloiteltu niin, että ne valmistuvat samanaikaisesti. Tuorekset Aasia wok sisältää valkokaalia, porkkanaa, punasipulia ja sokeriherneitä. Tuorekset Puutarhurin pannuvihannes sisältää kukkakaalia, porkkanaa, kesäkurpitsaa ja sokeriherneitä. Hengittävän pakkauksen ansiosta kasviksilla on hyvä säilyvyys. Sekoitukset valmistetaan Suomessa.

Makeat palat

Tummaa ja täyteläistä

Maraboun marja-myslijogurttilevyn maitosuklaan joukossa on paljon sattumia. Marjapalat ovat aitoja.

Marabou Oreo -patukka koostuu maitosuklaasta, vaniljakreemitäytteestä ja keksimuruista.

Fazerin Party-sarjan Remix Mad sisältää mielenkiintoisia makuja ja yllättäviä muotoja, kuten kummitus- ja mörkökarkkeja ja kirpeitä happokieliä. Makumaailmassa on mm. banaanitoffeeta, marjoja ja hedelmiä, colaa sekä suklaisia Amerikan pastilleja.

Pauligin Juhla Mokka tosi tumma on syvän täyteläinen arabicakahvi. Tumma kahvi sopii hyvin maidon kanssa nautittavaksi. Pakkaus painaa 450 grammaa.

Cupsolo Tazza Dark -kapselista valmistuu laktoositon täyteläinen tumma kaakaojuoma. Kapseli sopii Cupsolo-kapselikeittimeen.

Lisää aiheesta