Kotona yrtti on hyvä säilyttää omassa muovipakkauksessaan pystyasennossa jääkaapissa. Jos juuripaakku on päässyt kuivahtamaan, kannattaa ruukkuun lorauttaa pari ruokalusikallista vettä. Korianteri säilyy jääkaapissa noin viikon. Yrtin voi istuttaa myös altakasteluruukkuun tai kasvimaalle.
Tuoreen korianterin maku ei kestä kuumennusta, joten yrtti kannattaa lisätä ruokaan vasta aivan lopuksi.
Ripaus Aasian makua
Korianteria on käytetty mausteyrttinä Välimeren ja Aasian maissa jo vuosisatojen ajan. Yrtti on tavanomainen myös Etelä-Amerikan ruokakulttuurissa. Etenkin aasialaisen keittiön nousu ja television lukuisat kokkiohjelmat ovat lisänneet nopeasti korianterin suosiota Suomessa.
Korianteri muistuttaa ulkonäöltään persiljaa. Yrtit ovatkin sukua toisilleen. Myös porkkana kuuluu samaan heimoon.