Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Uudet makeiset ja muut syyskuun uutuustuotteet

Koostaja:
Sanna Autio
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 1.9.2016
|
Muokattu: 31.8.2020
Syyskuussa pistetään suut makeaksi. Tutustu syksyn uusiin makeisiin ja muihin S-ruokakauppojen hyllyiltä löytyviin uutuustuotteisiin.

Pandan riisisuklaa on retronami 70-luvulta. Suklaata rapeuttavat puffatut riisinjyvät. Riisit altistetaan paineelle ja korkealle lämpötilalle, jolloin ne puffautuvat samaan tapaan kuin maissinjyvistä syntyy popcorneja.

Fazerin Salty toffee crunch -maitosuklaalevyä maustavat suolaiset ja kovat toffeepalat.

Fazerin Tutti frutti sour -pussi sisältää kirpeällä jauheella kuorrutettuja salmiakki-, sitruuna-, vadelma- ja päärynämakeisia.

Maraboun Premium cranberries & pecan on levyllinen tummaa suklaata höystettynä karamellisoiduilla pekaanipähkinöillä ja kuivatuilla karpaloilla.

Rainbow Mansikkamilkkispatukat ovat pieniä maitosuklaapatukoita, joissa on mansikanmakuinen täyte. Pakkauksessa on 16 patukkaa ja jokaisesta patukasta voi lohkaista neljä palaa. Valmistusmaa Ranska.

Maraboun Home style soft choco ovat pehmeitä kaakaokeksejä, joiden pinnalla on suklaapaloja. Keksit voi lämmittää mikrossa. Pakkauksessa on 7 kappaletta.

Herkutellaan kekseillä

Belvita Breakfast -sarjan Soft bakes golgen grain -keksit on kehitetty aamupalalle sopiviksi. Keksit valmistetaan täysjyväviljasta.

Tuc-sarjan Sweet chili on rapea chilillä maustettu suolainen keksi.

Creme Bonjour Tzatziki -tuorejuusto sopii grillatuille kasviksille, lihalle ja levitteeksi leivän päälle tai voileipäkakkujen täytteeksi

Uusi Rainbow-pasta

Rainbow'n Luomu täysjyväfettuccine on tuore munapasta, joka kypsyy 2–3 minuutissa keittämällä suolavedessä. Palkkaus painaa 250 g, siitä riittää 2–3 ruokailijalle. Valmistusmaa Italia.

Lisää aiheesta