BBQ-hotdogs
Du gör läckra BBQ-hotdogs på ett ögonblick när du kombinerar färdig coleslaw, fyllig BBQ-sås och knaprig finhackad, rostad lök


BBQ-hodari
Tillagningstid 30 min. | Ugnstemperatur 180 °C | 8 stycken
Ingredienser
8 (2 påsar) hotdog-bröd
8 knackkorvar
Dessutom
350 g (1 ask) coleslaw
1 dl rostad, finhackad lök
BBQ-sås
Hetta upp knackkorvarna på bakplåtspapper på en plåt i ugnen i 180 grader i 10 minuter. Lägg in bröden i ugnen och värm i ytterligare 2 minuter.
Bred BBQ-sås på bottendelen av hotdog-bröden, fyll med en knackkorv och coleslaw ovanpå. Toppa med finhackad lök.
Tips! Testa skojiga spiralknackkorvar: Stick en grillpinne i mitten av varje knackkorv i längdriktning ända igenom så rakt som möjligt. Skär i ytan av korven med en kniv med cirka 2 ½ cm mellanrum genom att samtidigt rulla pinnen bort från dig. Ta försiktigt bort pinnen och hetta upp knackkorvarna.




