BBQ-hotdogs

Du gör läckra BBQ-hotdogs på ett ögonblick när du kombinerar färdig coleslaw, fyllig BBQ-sås och knaprig finhackad, rostad lök

hot dog
hot dog

BBQ-hodari

Teksti: S-kokeilukeittiö
Kuvat: Reetta Pasanen
5.8.2025 | Päivitetty 7.8.2025

Tillagningstid 30 min. | Ugnstemperatur 180 °C | 8 stycken

Ingredienser

8 (2 påsar) hotdog-bröd

8 knackkorvar

Dessutom

350 g (1 ask) coleslaw

1 dl rostad, finhackad lök

BBQ-sås

  1. Hetta upp knackkorvarna på bakplåtspapper på en plåt i ugnen i 180 grader i 10 minuter. Lägg in bröden i ugnen och värm i ytterligare 2 minuter.

  2. Bred BBQ-sås på bottendelen av hotdog-bröden, fyll med en knackkorv och coleslaw ovanpå. Toppa med finhackad lök.

Tips! Testa skojiga spiralknackkorvar: Stick en grillpinne i mitten av varje knackkorv i längdriktning ända igenom så rakt som möjligt. Skär i ytan av korven med en kniv med cirka 2 ½ cm mellanrum genom att samtidigt rulla pinnen bort från dig. Ta försiktigt bort pinnen och hetta upp knackkorvarna.

Aiheet