BBQ- hodarit

arvosana5/5

(4)arviota
8 Kappaletta

15 min (josta 15 min aktiivista)

Maistuvat BBQ-hodarit syntyvät hetkessä, kun yhdistät valmiin coleslaw’n, täyteläisen BBQ-kastikkeen ja rapean paahdetun sipulirouheen.

Ainekset

MääräAinesosa
8 kpl(2 ps) hot dog -sämpylöitä
8 kplnakkeja

Lisäksi

350 g(1 rs) coleslaw´ta
1 dlpaahdettua sipulirouhetta
bbq-kastiketta

Valmistus (Uuni 180°C)

  1. 1

    Kuumenna nakkeja leivinpaperilla pellillä 180-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Lisää sämpylät ja lämmitä vielä 2 minuuttia.

    MääräAinesosa
    8 kplnakkeja
    8 kpl(2 ps) hot dog -sämpylöitä
  2. 2

    Kokoa hodarit levittämällä sämpylän pohjalle BBQ-kastiketta, lisää nakki ja kasaa päälle coleslaw. Viimeistele sipulirouheella.

    MääräAinesosa
    bbq-kastiketta
    350 g(1 rs) coleslaw´ta
    1 dlpaahdettua sipulirouhetta

Vinkki: Testaa hauskoja spiraalinakkeja: Työnnä varrastikku mahdollisimman suoraan nakin keskeltä läpi pituussuunassa. Viillä nakin pintaa veitsellä noin 2 ½ cm:n välein pyörittäen sitä samalla poispäin itsestäsi. Poista tikku varovasti ja kuumenna nakki.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 350 g (1 rs) coleslaw´ta, 1 dl paahdettua sipulirouhetta, BBQ-kastiketta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Reetta Pasanen
11.6.2025
|
Päivitetty: 20.10.2025

Samankaltaisia reseptejä