Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Koristele juustolautanen luumuilla, viikunoilla ja marjoilla.

Hurmaa pikkujouluvieraat – näin kokoat juhlien näyttävimmän herkkulautasen

Teksti:
Fazer
Kuvat:
Fazer
Julkaistu: 19.11.2018
|
Muokattu: 31.8.2020
Juhlava napostelulautanen syntyy yllättävän helposti muutamasta aineksesta. Valitse lautaselle suolaisia keksejä, täyteläisiä juustoja ja kauden hedelmiä. Poimi tästä vinkit parhaisiin makupareihin. Kaupallinen yhteistyö / Fazer

Pikkujoulukausi tarjoaa jälleen tilaisuuden koota ystävät yhteen ja virittäytyä kohti joulun tunnelmaa.

Kauden naposteluhenkeen sopii glögin seuraksi rento mutta näyttävä herkkukattaus, jonka kasaaminen ei vie turhaan aikaa: Fazerin Rosemary Bites ja Cheese Bites –kekseistä voi jokainen koota juuri omanlaisensa makupalan pikkujoulupöydän tarjonnasta.

Tarjoilulautaselle kannattaa koota laadukkaiden juustojen ja keksien lisäksi makuihin sopivia hedelmiä. Viikunat ja luumut sopivat talvikauteen, ja niiden kauniin tummilla sävyillä saa kattaukseen helposti näyttävyyttä. Pilko hedelmät valmiiksi sopiviksi suupaloiksi juuri ennen tarjoilua.

Suolainen keksitarjoilu pikkujouluun

4-6 :lle

  • 1 pkt Fazer Rosemary Bites -keksejä
  • 1 pkt Fazer Cheese Bites -keksejä
  • 200 g viikunahilloa
  • 100 g poron kylmäsavupaistia
  • 100 g saksanpähkinöitä
  • 100 g tuoreita boysenmarjoja
  • 4 tuoretta viikunaa
  • 5 tuoretta luumua
  • 1 pkt 170 g homejuustoa
  • 500 g kovia juustoja

Viimeistelyyn:

  • tuoretta rosmariinia
  • tuoreita karpaloita

Pilko luumut, viikunat ja halutessasi myös juustot valmiiksi lohkoiksi. Asettele raaka-aineet tarjolle kauniisti sektoreittain tai rennosti sekaisin. Tarjoilun voit tarvittaessa myös koota vasta paikan päällä.

Lue myös