Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Suomalainen Menestysresepti 2020 - semifinaali

Mitä kuuluu vuoden 2019 Suomalainen Menestysresepti -finalisteille nyt?

Teksti:
Suvi-Päivikki Jänkälä
Kuvat:
Suvi-Päivikki Jänkälä
Julkaistu: 29.6.2020
|
Muokattu: 28.1.2021
Iso kysyntä voi olla start-up -yrittäjälle myös kovan haasteen paikka: miten tuotanto saadaan nostettua riittävälle tasolle? Viime vuoden finalistit kertovat, mitä heille on tapahtunut vuosi kilpailun jälkeen.

Suomalainen menestysresepti on innovaatiokilpailu ja tv-sarja, jossa seurataan pienyrittäjien tuotteiden matkaa ideasta kauppojen hyllyille. Sarjan edetessä kilpailijat haastavat itseään niin tuotekehitykseen ja pakkausdesigniin kuin tuotteen tarinaan ja markkinointiin liittyvissä tehtävissä. Kilpailijoita sparraa asiantunteva tuomaristo: Jukka Kurttila Finlaysonilta, Foodwestin tutkimusjohtaja Suvi Luoma, huippukokki Jyrki Sukula, radiojuontaja ja ruokakirjailija Anni Hautala sekä johtaja Ilkka Alarotu S-ryhmästä.

Viime vuonna kisassa nähtiin muun muassa pieleen menneen sämpyläkokeilun matka voittoisaksi vegepyörykkä Boltsiksi, josta tulikin vuoden 2019 myydyin uutuustuote S-ruokakaupoissa.

Kaikkien kisaajien matka ei ole sujunut ongelmitta. Särkifood kohtasi haasteita tuotantoketjussa ja lisäksi Särvin-tuotteiden tuotannosta vastannut alihankkija ajautui konkurssiin.

Miten kuuluu vuoden 2019 finalisteille nyt? Katso yllä oleva video!

Suomalainen Menestysresepti -tv-sarjan uudet jaksot maanantaisin Neloselta kello 20. Katsottavissa myös Ruutu.fi-suoratoistopalvelussa.

Lue lisää: