Näin tuunaat pullan: Mustikka-tuorejuustokierre - Yhteishyvä

Näin tuunaat pullan: Mustikka-tuorejuustokierre

Tuunaa kanelikierrepullat mustikoilla, kauramurulla (100 g voita, 140 g kaurahiutaleita, 70 g fariinisokeria ja ripaus suolaa) ja tuorejuustokreemillä (25 g voita, 50 g tuorejuustoa, 80 g tomusokeria, 1 tl vaniljasokeria ja ripaus suolaa). Painele mustikat kohonneen kierrepullan väleihin, voitele kananmunalla ja ripottele päälle kauramuru. Paista 225 asteessa 12 minuuttia. Jäähdytä. Lisää tuorejuustokreemi. Viimeistele tomusokerilla.

Jaa Somessa
Teksti
Yhteishyvä
Kuvat
SOK
Julkaistu: 3.5.2016
Muokattu: 11.12.2018