Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Näin tuunaat pullan: Mustikka-tuorejuustokierre

Teksti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 22.10.2018
|
Muokattu: 31.8.2020
Tuunaa kanelikierrepullat mustikoilla, kauramurulla (100 g voita, 140 g kaurahiutaleita, 70 g fariinisokeria ja ripaus suolaa) ja tuorejuustokreemillä (25 g voita, 50 g tuorejuustoa, 80 g tomusokeria, 1 tl vaniljasokeria ja ripaus suolaa). Painele mustikat kohonneen kierrepullan väleihin, voitele kananmunalla ja ripottele päälle kauramuru. Paista 225 asteessa 12 minuuttia. Jäähdytä. Lisää tuorejuustokreemi. Viimeistele tomusokerilla.