Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Suosittu Kotimaista-tuotesarja saa uudet pakkaukset ja laajenee

Teksti:
Niina Mälkiä
Kuvat:
Piia Arnould
Julkaistu: 17.1.2020
|
Muokattu: 18.11.2020
Ostoskorin kotimaisuuden lisääminen on entistä helpompaa, kun suositun Kotimaista-tuotesarjan pakkaukset uudistuivat ja valikoima laajenee entisestään.

Kotimaista-tuotesarja on palvellut S-ryhmän ruokakauppojen asiakkaita viisi vuotta. Kaupallinen johtaja Ilkka Alarotu kertoo, mistä sarjassa on kysymys.

Mikä on Kotimaista-tuotesarjan idea?

Suomalaisten arvostus kotimaisuutta kohtaan on noussut, mutta kotimaisten tuotteiden löytäminen saatetaan kokea vaikeaksi. Asiakkaat ovat usein epävarmoja siitä, mikä todella on kotimaista. Halusimme tehdä suomalaisen ruoan ostamisen helpoksi tuomalla kauppoihin laadukkaat ja edulliset Kotimaista-tuotteet. Tuotesarjassa on noin 350 tuotetta.

Miten Kotimaista-tuotteet valitaan?

Ne tulevat suomalaisilta elintarviketuottajilta. Kriteerinä on kolminkertainen kotimaisuus: tuotteet valmistetaan Suomessa, raaka-aineet ovat kotimaisia ja tuotteet myydään suomalaisten omistamassa kaupassa. Ne täyttävät Sirkkalehti- ja Hyvää Suomesta -merkkien kriteerit. Lisäksi laadun tulee olla korkea.

Tuotesarjassa on noin 350 tuotetta.

Mitä uutta on tulossa?

Kotimaista-tuotteiden pakkaukset ovat juuri uudistuneet, ja myös uusia tuotteita on tulossa. Alkuvuodesta 2020 saadaan leikkeleitä, vitamiinivesiä ja valmis ohrapuuro. Keväällä tulevat pakastetut kasvispihvit ja laktoositon mansikkajäätelö sekä korppujauho, gluteeniton kaurajauho ja luomumysli. Kesällä sarja laajenee makkaroilla, lihatuotteilla ja kasvislisukkeilla.

Mitä mieltä asiakkaat ovat Kotimaista-sarjasta?

Asiakastyytyväisyysmittauksissa saatu palaute on ollut erinomaista. Asiakkaamme arvostavat Kotimaista-kokonaisuutta. Se nousee esille kaikissa tehdyissä mittauksissa.

Mitä muuta kotimaisuuden puolesta voi tehdä?

S-mobiilin Omat ostot -palvelussa jokainen voi seurata ostojensa kotimaisuustasoa. Laskuri huomioi kaikki Suomessa valmistetut ja erikseen myös raaka-aineiltaan kotimaiset Sirkkalehti- ja Hyvää Suomesta -sertifioidut tuotteet.

3 myydyintä Kotimaista

  1. Kevytmaito ja laktoositon kevytmaito
  2. Lagerolut
  3. Sika-nautajauheliha

Kokkaa Kotimaista-sarjan tuotteilla