Juustoinen kebabkiusaus | Kiusaukset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Juustoinen kebabkiusaus

Juustoinen kebabkiusaus

timer-iconNoin tunti  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Maistuva kebabkiusaus valmistuu helposti pakasteista. Kebabvuoka saa juustoisan lisän leipäjuustosta. Vuoasta riittää kuudelle syöjälle tai ateria myös seuraavaan päivään.

Ainekset

750 g
(1 ps) Kotimaista-valkosipuliperunoita (pakaste)
400 g
(1 ps) Kotimaista-kebablastuja (pakaste)
200 g
(1 ps) Kotimaista-keittojuureksia (pakaste)
5 dl
(2 prk) Kotimaista-pippuri-ruokakermaa
335 g
(1 pkt) Kotimaista-leipäjuustoa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Lado perunat ja kebablastut voideltuun uunivuokaan. Lisää keittojuurekset ja kermat. Paista 200-asteisessa uunissa 45 minuuttia.

400 g
(1 ps) Kotimaista-kebablastuja (pakaste)
750 g
(1 ps) Kotimaista-valkosipuliperunoita (pakaste)
200 g
(1 ps) Kotimaista-keittojuureksia (pakaste)
5 dl
(2 prk) Kotimaista-pippuri-ruokakermaa
2

Paloittele leipäjuusto ja levitä vuoan pinnalle. Paista vielä 15 minuuttia.

335 g
(1 pkt) Kotimaista-leipäjuustoa

Valmista resepti Kotimaista-sarjan tuotteilla! Kotimaista on S-ryhmän oma merkki. Tuotteet täyttävät Hyvää Suomesta- ja Sirkkalehti-merkkien kotimaisuusvaatimukset.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Panu Pälviä
Julkaistu: 31.10.2019
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.