Juustoinen kebabkiusaus

arvosana4/5

(18)arviota
6 Annosta

60 min (josta 15 min aktiivista)

Maistuva kebabkiusaus valmistuu helposti pakasteista. Kebabvuoka saa juustoisan lisän leipäjuustosta. Vuoasta riittää kuudelle syöjälle tai ateria myös seuraavaan päivään.

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
750 g(1 ps) kotimaista-valkosipuliperunoita (pakaste)
400 g(1 ps) kotimaista-kebablastuja (pakaste)
200 g(1 ps) kotimaista-keittojuureksia (pakaste)
5 dl(2 prk) kotimaista-pippuri-ruokakermaa
335 g(1 pkt) kotimaista-leipäjuustoa

Valmistus (Uuni 200°C)

  1. 1

    Lado perunat ja kebablastut voideltuun uunivuokaan. Lisää keittojuurekset ja kermat. Paista 200-asteisessa uunissa 45 minuuttia.

    MääräAinesosa
    400 g(1 ps) kotimaista-kebablastuja (pakaste)
    750 g(1 ps) kotimaista-valkosipuliperunoita (pakaste)
    200 g(1 ps) kotimaista-keittojuureksia (pakaste)
    5 dl(2 prk) kotimaista-pippuri-ruokakermaa
  2. 2

    Paloittele leipäjuusto ja levitä vuoan pinnalle. Paista vielä 15 minuuttia.

    MääräAinesosa
    335 g(1 pkt) kotimaista-leipäjuustoa

Vinkki: Valmista resepti Kotimaista-sarjan tuotteilla! Kotimaista on S-ryhmän oma merkki. Tuotteet täyttävät Hyvää Suomesta- ja Sirkkalehti-merkkien kotimaisuusvaatimukset.

Katso lisää Kotimaista-reseptejä täältä:

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Panu Pälviä
22.11.2019
|
Päivitetty: 1.10.2025

Samankaltaisia reseptejä