Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Kotimaista pinaattikeitto muikuilla

Pinaattikeitto muikuilla

timer-icon15 min
Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta
Valmis pinaattikeitto on nopea arjen lounas. Friteeratut muikut tuovat annokseen ruokaisuutta ja pinaattikeitolle uutta makua. Tarjoa keitto varrasleipäpalojen kanssa.

Ainekset

400 g
(1 pkt) Kotimaista-pakastepinaattikeittoa
100 g
(1 pkt) Kotimaista -friteerattuja muikkuja
2 rkl
Tilliä

lisäksi

Kotimaista-varrasleipäpaloja
2 kpl
Kotimaista-sulatejuustoviipaleita

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sulata ja kuumenna keitto kylmällä vedellä kastellussa kattilassa hiljalleen kannen alla välillä sekoittaen. Annostele lautaselle.

400 g
(1 pkt) Kotimaista-pakastepinaattikeittoa
2

Nosta päälle keko friteerattuja muikkuja ja saksi vähän tilliä. Nauti sulatejuustoviipaleilla päällystettyjen varrasleipäpalojen kanssa.

2 rkl
Tilliä
100 g
(1 pkt) Kotimaista -friteerattuja muikkuja
Kotimaista-varrasleipäpaloja
2 kpl
Kotimaista-sulatejuustoviipaleita

Valmista resepti Kotimaista-sarjan tuotteilla! Kotimaista on S-ryhmän oma merkki. Tuotteet täyttävät Hyvää Suomesta- ja Sirkkalehti-merkkien kotimaisuusvaatimukset.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Ninna Lindström
Julkaistu: 25.3.2019
Muokattu: 23.8.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

217

908

11,0 g

6,0 g

9,5 g

9,5 g

19,0 g

1,3 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Kotimaista-varrasleipäpaloja.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli