Pinaattikeitto muikuilla

arvosana4/5

(1)arvio
2 Annosta

15 min

Valmis pinaattikeitto on nopea arjen lounas. Friteeratut muikut tuovat annokseen ruokaisuutta ja pinaattikeitolle uutta makua. Tarjoa keitto varrasleipäpalojen kanssa.

Ainekset (2 annosta)

MääräAinesosa
400 g(1 pkt) kotimaista-pakastepinaattikeittoa
100 g(1 pkt) kotimaista -friteerattuja muikkuja
2 rkltilliä

Lisäksi

kotimaista-varrasleipäpaloja
2 kplkotimaista-sulatejuustoviipaleita

Valmistus

  1. 1

    Sulata ja kuumenna keitto kylmällä vedellä kastellussa kattilassa hiljalleen kannen alla välillä sekoittaen. Annostele lautaselle.

    MääräAinesosa
    400 g(1 pkt) kotimaista-pakastepinaattikeittoa
  2. 2

    Nosta päälle keko friteerattuja muikkuja ja saksi vähän tilliä. Nauti sulatejuustoviipaleilla päällystettyjen varrasleipäpalojen kanssa.

    MääräAinesosa
    100 g(1 pkt) kotimaista -friteerattuja muikkuja
    2 rkltilliä
    2 kplkotimaista-sulatejuustoviipaleita
    kotimaista-varrasleipäpaloja

Valmista resepti Kotimaista-sarjan tuotteilla! Kotimaista on S-ryhmän oma merkki. Tuotteet täyttävät Hyvää Suomesta- ja Sirkkalehti-merkkien kotimaisuusvaatimukset.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: Kotimaista-varrasleipäpaloja.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Ninna Lindström
25.3.2019
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä