Sulata ja kuumenna keitto kylmällä vedellä kastellussa kattilassa hiljalleen kannen alla välillä sekoittaen. Annostele lautaselle.
Nosta päälle keko friteerattuja muikkuja ja saksi vähän tilliä. Nauti sulatejuustoviipaleilla päällystettyjen varrasleipäpalojen kanssa.
Valmista resepti Kotimaista-sarjan tuotteilla! Kotimaista on S-ryhmän oma merkki. Tuotteet täyttävät Hyvää Suomesta- ja Sirkkalehti-merkkien kotimaisuusvaatimukset.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
217
908
11,0 g
6,0 g
9,5 g
9,5 g
—
19,0 g
1,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Kotimaista-varrasleipäpaloja.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli