Tee punajuuri-vuohenjuustopaistos. Kuori ja lohko punajuuret. Hienonna rosmariini ja sekoita kaikki aineet vuohenjuustoa lukuunottamatta keskenään. Levitä punajuurilohkot uunivuokaan ja paahda 180-asteisessa uunissa 30 min. Murusta vuohenjuustoa punajuurilohkojen päälle ja jatka paahtamista noin 10 min. Voit myös käyttää Kulman Keittiön valmista punajuuri-vuohenjuustopaistosta.
Tee punasipulicreme. Vaahdota creme fraiche. Lisää punasipuli, sitruunamehu, ruohosipuli ja Kallen mätitahna. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Leikkaa lohi neljään annospalaan ja paista kevyesti öljytyssä pannussa kypsäksi aloittaen nahkapuolelta. Tarjoile punajuuri-vuohenjuustopaistos lohen ja punasipulicremen kera.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
840
3515
62,0 g
22,5 g
26,0 g
25,5 g
6,5 g
41,5 g
1,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
suolaa,
mustapippuria,
öljyä paistamiseen.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli