Hieman sokkeloisessa, jännittävässä ja pesämäisessä hotellissa pääsee nauttimaan pienistä arjen nautinnoista.
Naisten saunassa on jalkakylpyallas, johon työmatkalainen voi upottaa jalkansa rankan työpäivän jälkeen. Vierailla on mahdollisuus kokeilla myös kylmäsumusuihkua. Kuntoiluhuoneessa voi ottaa mallia kuvissa hymyileviltä 20-luvun urheilutähdiltä.
Katutasossa sijaitsevan ravintolan, Gunnarin, konsepti pohjautuu jaettaviin annoksiin ja yhteisölliseen syömiseen.
”Listalla ei ole perinteistä alku-, pää- ja jälkiruokaryhmittelyä, vaan annoksia voi tilata haluamassaan järjestyksessä ja jakaa seurueen kesken. Erikoisuutena tarjolla on 3 litran jeroboam-viinipulloja, jotka sopivat jaettavaksi isommalle porukalle.”
Ravintolallamme on nimikkopässikin, suloinen musta Gunnar.
Gunnar Eatery & Barissa on tarjolla myös paikallistuottajien makuja kuten harvinaisten tummien mehiläisten hunajaa. Naantalissa sijaitsevalta SikkaTalun lammastilalta saadaan lampaanmaitotuotteita.
”Ravintolallamme on siellä nimikkopässikin, suloinen musta Gunnar. Se ei päädy lautaselle, vaan lauman vanhimmaksi”, Byskata kertoo.
Hotellin toisen kerroksen Solo Upstairs muodostuu erikokoisista ravintolatiloista, joissa tarjoillaan myös aamiainen. Paikka sopii Byskatan mukaan astetta rennompiin ja vapaamuotoisempiin yritysten tai yhteisöjen tilaisuuksiin sekä perhejuhliin.
Gunnar Backyard -sisäpiha tarjoaa puolestaan rauhallisen keitaan, jonka vehreyteen voi vetäytyä vaikka lasilliselle.