Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Airfryer-ranskalaiset

timer-icon60 min  (josta 30 min aktiivista)
Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta
Herkullisen rapeat ranskalaiset onnistuvat airfryerissa helposti! Rapeuden salaisuus on perunoiden kylvettäminen vedessä ennen paistoa.

Ainekset

300 g
jauhoisia perunoita
2 tl
rypsiöljyä
ripaus suolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese ja halutessasi kuori perunat. Leikkaa perunat pitkittäin noin 1 cm:n paksuisiksi tikuiksi. Liota runsaassa kylmässä vedessä 30 minuutin ajan.

300 g
jauhoisia perunoita
2

Kaada vesi pois ja kuivaa perunat huolellisesti liinalla. Laita perunat suureen kulhoon. Lisää öljy ja kääntele sekaisin.

2 tl
rypsiöljyä
3

Kypsennä airfryerissa 185 asteessa 10 minuuttia. Sekoita perunoita kevyesti. Kypsennä perunoita vielä noin 5 minuuttia tai kunnes ne ovat rapeita.

4

Ripottele kuumien ranskalaisten päälle suolaa ja tarjoa heti.

ripaus suolaa
Miltä maistui?
Resepti:
S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 10.9.2024
|
Muokattu: 12.9.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

137

573

5,0 g

0,5 g

20,0 g

1,0 g

1,5 g

2,5 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

ripaus suolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli