Aito stroganov

Nappaa talteen!
| 500 - 600 g | naudan ulkofileetä |
| 2 rkl | öljyä tai voita |
| 1 kpl | (200 g) tuoreita herkkusieniä |
| 1 dl | vettä |
| 1 - 2 kpl | smetanaa |
| 1 - 2 kpl | suolakurkkua |
| 1 kpl | mustapippurirouhetta |
| 1 tl | suolaa |
- 1.
Leikkaa filee poikkisyin viipaleiksi ja viipaleet suikaleiksi. Lämmitä suikaleet huoneenlämpöön. Ruskista lihasuikaleet pieni erä kerrallaan paistinpannussa ja nosta sitten pataan. Huuhtele pannua välillä vesitilkalla ja kaada huuhteluvesi lihojen päälle. Kiehauta lihasuikaleet. Lisää pataan smetana.Ruskista samalla tavalla myös puhdistetut ja viipaloidut herkkusienet ja kaada lihojen päälle. Sekoita ja hauduta. Lisää pataan lopuksi suikaloidut suolakurkut, pippuri ja suola. Tarjoa uuniperunoiden ja salaatin kanssa.
Aito stroganov
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 500 - 600 g | naudan ulkofileetä |
| 2 rkl | öljyä tai voita |
| 1 kpl | (200 g) tuoreita herkkusieniä |
| 1 dl | vettä |
| 1 - 2 kpl | smetanaa |
| 1 - 2 kpl | suolakurkkua |
| 1 kpl | mustapippurirouhetta |
| 1 tl | suolaa |
Valmistus
- 1
Leikkaa filee poikkisyin viipaleiksi ja viipaleet suikaleiksi. Lämmitä suikaleet huoneenlämpöön. Ruskista lihasuikaleet pieni erä kerrallaan paistinpannussa ja nosta sitten pataan. Huuhtele pannua välillä vesitilkalla ja kaada huuhteluvesi lihojen päälle. Kiehauta lihasuikaleet. Lisää pataan smetana.Ruskista samalla tavalla myös puhdistetut ja viipaloidut herkkusienet ja kaada lihojen päälle. Sekoita ja hauduta. Lisää pataan lopuksi suikaloidut suolakurkut, pippuri ja suola. Tarjoa uuniperunoiden ja salaatin kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























