Aito stroganov | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Aito stroganov

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 - 600 g
Naudan ulkofileetä
2 rkl
Öljyä tai voita
1 kpl
(200 g) tuoreita herkkusieniä
1 dl
Vettä
1 - 2 kpl
Smetanaa
1 - 2 kpl
Suolakurkkua
1 kpl
Mustapippurirouhetta
1 tl
Suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Leikkaa filee poikkisyin viipaleiksi ja viipaleet suikaleiksi. Lämmitä suikaleet huoneenlämpöön. Ruskista lihasuikaleet pieni erä kerrallaan paistinpannussa ja nosta sitten pataan. Huuhtele pannua välillä vesitilkalla ja kaada huuhteluvesi lihojen päälle. Kiehauta lihasuikaleet. Lisää pataan smetana.Ruskista samalla tavalla myös puhdistetut ja viipaloidut herkkusienet ja kaada lihojen päälle. Sekoita ja hauduta. Lisää pataan lopuksi suikaloidut suolakurkut, pippuri ja suola. Tarjoa uuniperunoiden ja salaatin kanssa.

Resepti:
Pirjo Muurinen
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 3.12.2004
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.