Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Anjoviskakku

Fork and knife
10 Annosta
Fork and knife
10 Annosta

Ainekset

Pohja

180 g
Hapankorppuja
100 g
Margariinia
1/2 dl
Maitoa

Täyte

4 dl
Raejuustoa
4 dl
Maustamatonta tuorejuustoa
1 tl
Omenaviinietikkaa, jos haluaa
1 kpl
Keskikokoinen maustekurkku hienonnettuna
1/2 dl
Persiljasilppua
1/2 dl
Ruohosipulisilppua
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria
2 - 3 tl
Sitruunanmehua
150 g
Anjovisfileetä hienonnettua
5 kpl
Liivatelehteä

Koristeeksi

2 kpl
Keitettyä kananmunaa
5 - 6 kpl
Anjovisfileetä
Ruohosipulia
Kaprista
Kurkkua

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Hienonna hapankorput pieneksi ja lisää sekaan pehmeä rasva sekä maito. Painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.Sekoita keskenään kaikki täytteen ainekset lukuun ottamatta liivatelehtiä ja sitruunanmehua. Liota liivatelehdet kylmässä vedessä pehmeiksi, purista ne kuiviksi ja liuota sitten kuumaan sitruunanmehuun. Kaada liivateliuos täytteen sekaan ja kaada täyte pohjan päälle. Peitä vuoka ja anna hyytyä viileässä seuraavaan päivään. Irrota vuoka ja koristele kakku.

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 27.12.2004
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.