Kuori ja kuutioi makkara. Kuori ja pilko porkkanat, lanttu ja juuriselleri. Halkaise, huuhtele ja suikaloi purjo. Ruskista kattilanpohjalla makkarapalat. Siirrä syrjään odottamaan.
Mittaa kattilaan vesi ja kiehauta. Lisää kasvikset ja mausteet. Anna kiehua noin 7 minuuttia. Poista kiinankaalista kanta. Suikaloi kiinankaali. Lisää makkarat ja kiinankaali keiton joukkoon ja keitä vielä noin 5 minuuttia.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
305
1275
20,0 g
7,8 g
15,5 g
6,5 g
3,0 g
13,8 g
2,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 l Vettä,
1 tl Suolaa,
Laakerinlehti,
Maustepippuria,
1 - 2 tl Meiramia,
Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli