Arki-illan jauhelihapizza | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Arki-illan jauhelihapizza

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Iso tai 2 pientä pakastepizzapohjaa
300 g
Jauhelihaa
1/2 tl
Suolaa
1/4 tl
Mustapippurirouhetta
Chilijauhetta
1 kpl
Punasipuli
2 rkl
Tomaattisosetta
1/2 kpl
Kirsikkatomaatteja
3 dl
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paista jauheliha pannulla. Mausta suolalla, pippurilla ja chilillä. Kuori ja viipaloi sipuli.

Levitä tomaattisose pizzapohjalle. Täytä pizza paistetulla jauhelihalla, punasipuli- ja tomaattiviipaleilla. Ripottele juustoraaste pinnalle ja paista 250 asteessa 10-12 minuuttia.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.10.2006
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.