Arki-illan jauhelihapizza
4 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 1 kpl | iso tai 2 pientä pakastepizzapohjaa |
| 300 g | jauhelihaa |
| 1/2 tl | suolaa |
| 1/4 tl | mustapippurirouhetta |
| chilijauhetta | |
| 1 kpl | punasipuli |
| 2 rkl | tomaattisosetta |
| 1/2 kpl | kirsikkatomaatteja |
| 3 dl | juustoraastetta |
- 1.
Paista jauheliha pannulla. Mausta suolalla, pippurilla ja chilillä. Kuori ja viipaloi sipuli.
Levitä tomaattisose pizzapohjalle. Täytä pizza paistetulla jauhelihalla, punasipuli- ja tomaattiviipaleilla. Ripottele juustoraaste pinnalle ja paista 250 asteessa 10-12 minuuttia.
Arki-illan jauhelihapizza
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | iso tai 2 pientä pakastepizzapohjaa |
| 300 g | jauhelihaa |
| 1/2 tl | suolaa |
| 1/4 tl | mustapippurirouhetta |
| chilijauhetta | |
| 1 kpl | punasipuli |
| 2 rkl | tomaattisosetta |
| 1/2 kpl | kirsikkatomaatteja |
| 3 dl | juustoraastetta |
Valmistus
- 1
Paista jauheliha pannulla. Mausta suolalla, pippurilla ja chilillä. Kuori ja viipaloi sipuli.
Levitä tomaattisose pizzapohjalle. Täytä pizza paistetulla jauhelihalla, punasipuli- ja tomaattiviipaleilla. Ripottele juustoraaste pinnalle ja paista 250 asteessa 10-12 minuuttia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























