Aura-pähkinätahnalla täytetyt lohifileet

Sinihomejuusto, saksanpähkinät ja persilja antavat uutta makua perinteisille lohifileille. Tämän ruoan voit valmistaa niin grillissä kuin uunissakin.

Ainekset (5 annosta)

MääräAinesosa
600 glohifileetä
1/2 tlsuolaa
rouhittua mustapippuria
1 rklöljyä

Aura-pähkinätahna

1 kpl(125 g) pehmeää sinihomejuustoa (aura)
1 dlrouhittuja saksanpähkinöitä
2 rklsilputtua persiljaa

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa lohi 4–6 annospalaksi. Tee jokaisen palan keskelle syvä viilto, joka ulottuu lähes nahkaan asti. Mausta lohipalat suolalla ja pippurilla. Voitele lohen nahkapuoli öljyllä, jotta kalat eivät tartu kiinni grilliin.Yhdistä juusto, pähkinärouhe ja persiljasilppu. Levitä seos lohipalojen viiltoihin.Nosta lohipalat grilliritilälle, täyte ylöspäin. Grillaa kypsiksi kannen alla.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä