Aura-pähkinätahnalla täytetyt lohifileet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Aura-pähkinätahnalla täytetyt lohifileet

Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta
Sinihomejuusto, saksanpähkinät ja persilja antavat uutta makua perinteisille lohifileille. Tämän ruoan voit valmistaa niin grillissä kuin uunissakin.

Ruokavaliot

Ainekset

600 g
Lohifileetä
1/2 tl
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 rkl
Öljyä

aura-pähkinätahna

1 kpl
(125 g) pehmeää sinihomejuustoa (aura)
1 dl
Rouhittuja saksanpähkinöitä
2 rkl
Silputtua persiljaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Leikkaa lohi 4–6 annospalaksi. Tee jokaisen palan keskelle syvä viilto, joka ulottuu lähes nahkaan asti. Mausta lohipalat suolalla ja pippurilla. Voitele lohen nahkapuoli öljyllä, jotta kalat eivät tartu kiinni grilliin.Yhdistä juusto, pähkinärouhe ja persiljasilppu. Levitä seos lohipalojen viiltoihin.Nosta lohipalat grilliritilälle, täyte ylöspäin. Grillaa kypsiksi kannen alla.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.6.2011
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.