Aura-pähkinätahnalla täytetyt lohifileet

Nappaa talteen!
Sinihomejuusto, saksanpähkinät ja persilja antavat uutta makua perinteisille lohifileille. Tämän ruoan voit valmistaa niin grillissä kuin uunissakin.
| 600 g | lohifileetä |
| 1/2 tl | suolaa |
| rouhittua mustapippuria | |
| 1 rkl | öljyä |
| Aura-pähkinätahna | |
|---|---|
| 1 kpl | (125 g) pehmeää sinihomejuustoa (aura) |
| 1 dl | rouhittuja saksanpähkinöitä |
| 2 rkl | silputtua persiljaa |
- 1.
Leikkaa lohi 4–6 annospalaksi. Tee jokaisen palan keskelle syvä viilto, joka ulottuu lähes nahkaan asti. Mausta lohipalat suolalla ja pippurilla. Voitele lohen nahkapuoli öljyllä, jotta kalat eivät tartu kiinni grilliin.Yhdistä juusto, pähkinärouhe ja persiljasilppu. Levitä seos lohipalojen viiltoihin.Nosta lohipalat grilliritilälle, täyte ylöspäin. Grillaa kypsiksi kannen alla.
Aura-pähkinätahnalla täytetyt lohifileet
Sinihomejuusto, saksanpähkinät ja persilja antavat uutta makua perinteisille lohifileille. Tämän ruoan voit valmistaa niin grillissä kuin uunissakin.
Ainekset (5 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 600 g | lohifileetä |
| 1/2 tl | suolaa |
| rouhittua mustapippuria | |
| 1 rkl | öljyä |
Aura-pähkinätahna | |
| 1 kpl | (125 g) pehmeää sinihomejuustoa (aura) |
| 1 dl | rouhittuja saksanpähkinöitä |
| 2 rkl | silputtua persiljaa |
Valmistus
- 1
Leikkaa lohi 4–6 annospalaksi. Tee jokaisen palan keskelle syvä viilto, joka ulottuu lähes nahkaan asti. Mausta lohipalat suolalla ja pippurilla. Voitele lohen nahkapuoli öljyllä, jotta kalat eivät tartu kiinni grilliin.Yhdistä juusto, pähkinärouhe ja persiljasilppu. Levitä seos lohipalojen viiltoihin.Nosta lohipalat grilliritilälle, täyte ylöspäin. Grillaa kypsiksi kannen alla.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























