Avokado-fetasalsa | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Avokado-fetasalsa

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Salsa sopii levitteeksi leivän päälle tai salaatin joukkoon tai tortillojen ja pitaleipien täytteeksi.

Ainekset

2 kpl
Avokadoa
1/2 kpl
Kurkkua
1 rkl
Tilliä
2 rkl
Limetinmehua
25 g
Fetajuustoa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Halkaise avokadot, poista kivet ja lusikoi hedelmälihat leikkuulaudalle. Paloittele avokadot ja kurkku reiluiksi kuutioiksi ja siirrä kulhoon.

Hienonna joukkoon tilli. Lisää limetinmehu, murustettu feta ja pippuri. Sekoita ainekset ja tarjoa ruisleivän kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.12.2016
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

490

117

11,0 g

2,0 g

1,0 g

0,8 g

3,5 g

2,5 g

0,2 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 rkl Tilliä,

2 rkl Limetinmehua,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli