Avokado-fetasalsa
15 min
4 Annosta
Salsa sopii levitteeksi leivän päälle tai salaatin joukkoon tai tortillojen ja pitaleipien täytteeksi.
Ainekset
Valmistus
1
Halkaise avokadot, poista kivet ja lusikoi hedelmälihat leikkuulaudalle. Paloittele avokadot ja kurkku reiluiksi kuutioiksi ja siirrä kulhoon.
Hienonna joukkoon tilli. Lisää limetinmehu, murustettu feta ja pippuri. Sekoita ainekset ja tarjoa ruisleivän kanssa.
Lisää aiheesta
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.12.2016
|Muokattu: 15.1.2024
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
117
490
11,0 g
2,0 g
1,0 g
0,8 g
3,5 g
2,5 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 rkl Tilliä,
2 rkl Limetinmehua,
Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli