Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Avokado-fetasalsa

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Salsa sopii levitteeksi leivän päälle tai salaatin joukkoon tai tortillojen ja pitaleipien täytteeksi.

Ainekset

2 kpl
Avokadoa
1/2 kpl
Kurkkua
1 rkl
Tilliä
2 rkl
Limetinmehua
25 g
Fetajuustoa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Halkaise avokadot, poista kivet ja lusikoi hedelmälihat leikkuulaudalle. Paloittele avokadot ja kurkku reiluiksi kuutioiksi ja siirrä kulhoon.

Hienonna joukkoon tilli. Lisää limetinmehu, murustettu feta ja pippuri. Sekoita ainekset ja tarjoa ruisleivän kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.12.2016
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

117

490

11,0 g

2,0 g

1,0 g

0,8 g

3,5 g

2,5 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 rkl Tilliä,

2 rkl Limetinmehua,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli