Avokado-kurkkukeitto ja grillatut katkaravut | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Avokado-kurkkukeitto ja grillatut katkaravut

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Kurkkua
2 kpl
Avokadoa
1/2 dl
Purjoa
1 dl
Ruokajogurttia
3 rkl
Limetinmehua
3 1/2 dl
Vettä
1 kpl
Maustemitta chiliä
1/2 tl
Suolaa
1/4 tl
Pippuria
Foliota
200 g
Katkarapuja
1/2 tl
Currya
2 rkl
Tuoretta korianteria tai persiljaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pese kurkku ja purjo. Halkaise avokadot ja poista siemenet ja kuori ne tai koverra sisus lusikalla irti. Soseuta monitoimikoneessa tai tehosekoittimessa 4 dl kurkusta, 1 1/2 avocadoa, purjo, jogurtti, limetinmehu, ja 1 rkl korianteria. Lisää vesi, mausta suolalla, chilijauheella ja pippurilla. Sekoita keitto kuohkeaksi. Kuutioi loppu avocado ja kurkku ja lisää keittoon. Jäähdytä keitto jääkaapissa.Sulata ja valuta katkaravut. Sekoita curryn kanssa ja nosta folion päälle. Muotoile foliosta nyytti ja nosta grilliin. Grillaa n. 10 minuuttia ja tarjoile kylmän avocado-currykeiton kanssa. Ripottele pinnalle tuoretta korianteria.0705

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 23.6.2005
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.