Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Avokado-rucolapasta

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

300 g
Pastaa, esim. tagliatelle
50 g
Pinjansiemeniä
2 kpl
Isoa avokadoa
1/2 kpl
Sitruunan raastettu kuori
1 kpl
Sitruunan mehu
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
4 rkl
Oliiviöljyä
Veitsenkärjellinen raastettua valkosipulia
1 dl
Parmesaaniraastetta
50 g
Rucolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla. Halkaise avokadot, poista kivet ja lusikoi hedelmälihat leikkuulaudalle. Paloittele pienemmiksi. Nosta avokadot kulhoon ja mausta sitruunankuorella ja -mehulla, suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Kuullota kattilassa öljyssä valkosipulit. Sekoita joukkoon valutettu pasta, avokadot, parmesaaniraaste ja rucola. Tarjoa heti.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Arto Vuohelainen
Julkaistu: 8.4.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

546

2286

31,8 g

4,0 g

50,8 g

1,3 g

8,3 g

11,0 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Sitruunan raastettu kuori,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria,

Veitsenkärjellinen raastettua valkosipulia,

1 dl Parmesaaniraastetta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli