
Avokado-rucolapasta
Ainekset
Valmistus
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla. Halkaise avokadot, poista kivet ja lusikoi hedelmälihat leikkuulaudalle. Paloittele pienemmiksi. Nosta avokadot kulhoon ja mausta sitruunankuorella ja -mehulla, suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Kuullota kattilassa öljyssä valkosipulit. Sekoita joukkoon valutettu pasta, avokadot, parmesaaniraaste ja rucola. Tarjoa heti.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
546
2286
31,8 g
4,0 g
50,8 g
1,3 g
8,3 g
11,0 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Sitruunan raastettu kuori,
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
Veitsenkärjellinen raastettua valkosipulia,
1 dl Parmesaaniraastetta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli