Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla. Halkaise avokadot, poista kivet ja lusikoi hedelmälihat leikkuulaudalle. Paloittele pienemmiksi. Nosta avokadot kulhoon ja mausta sitruunankuorella ja -mehulla, suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Kuullota kattilassa öljyssä valkosipulit. Sekoita joukkoon valutettu pasta, avokadot, parmesaaniraaste ja rucola. Tarjoa heti.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
2286
546
31,8 g
4,0 g
50,8 g
1,3 g
8,3 g
11,0 g
0,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Sitruunan raastettu kuori,
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
Veitsenkärjellinen raastettua valkosipulia,
1 dl Parmesaaniraastetta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli