Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla. Halkaise avokadot, poista kivet ja lusikoi hedelmälihat leikkuulaudalle. Paloittele pienemmiksi. Nosta avokadot kulhoon ja mausta sitruunankuorella ja -mehulla, suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Kuullota kattilassa öljyssä valkosipulit. Sekoita joukkoon valutettu pasta, avokadot, parmesaaniraaste ja rucola. Tarjoa heti.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
546
2286
31,8 g
4,0 g
50,8 g
1,3 g
8,3 g
11,0 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Sitruunan raastettu kuori,
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
Veitsenkärjellinen raastettua valkosipulia,
1 dl Parmesaaniraastetta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli