Avokado-rucolapasta - Yhteishyvä

Avokado-rucolapasta

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

300 g
Pastaa, esim. tagliatelle
50 g
Pinjansiemeniä
2 kpl
Isoa avokadoa
1/2 kpl
Sitruunan raastettu kuori
1 kpl
Sitruunan mehu
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
4 rkl
Oliiviöljyä
Veitsenkärjellinen raastettua valkosipulia
1 dl
Parmesaaniraastetta
50 g
Rucolaa

Näin teet

1

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla. Halkaise avokadot, poista kivet ja lusikoi hedelmälihat leikkuulaudalle. Paloittele pienemmiksi. Nosta avokadot kulhoon ja mausta sitruunankuorella ja -mehulla, suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Kuullota kattilassa öljyssä valkosipulit. Sekoita joukkoon valutettu pasta, avokadot, parmesaaniraaste ja rucola. Tarjoa heti.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Arto Vuohelainen
Julkaistu: 8.4.2013
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja51 g203 g
Proteiinia11 g44 g
Rasvaa32 g127 g
Kuituja8 g33 g
Energiaa kj2286 9144
Energiaa kcal546 2184

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Sitruunan raastettu kuori

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

  • Veitsenkärjellinen raastettua valkosipulia

  • 1 dl Parmesaaniraastetta

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja51 g203 g
Proteiinia11 g44 g
Rasvaa32 g127 g
Kuituja8 g33 g
Energiaa kj2286 9144
Energiaa kcal546 2184

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Sitruunan raastettu kuori

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

  • Veitsenkärjellinen raastettua valkosipulia

  • 1 dl Parmesaaniraastetta

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Arto Vuohelainen

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.