Avokado-rucolapasta
Ainekset
Näin teet
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla. Halkaise avokadot, poista kivet ja lusikoi hedelmälihat leikkuulaudalle. Paloittele pienemmiksi. Nosta avokadot kulhoon ja mausta sitruunankuorella ja -mehulla, suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Kuullota kattilassa öljyssä valkosipulit. Sekoita joukkoon valutettu pasta, avokadot, parmesaaniraaste ja rucola. Tarjoa heti.
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 51 g | 203 g |
Proteiinia | 11 g | 44 g |
Rasvaa | 32 g | 127 g |
Kuituja | 8 g | 33 g |
Energiaa kj | 2286 | 9144 |
Energiaa kcal | 546 | 2184 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Sitruunan raastettu kuori
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
Veitsenkärjellinen raastettua valkosipulia
1 dl Parmesaaniraastetta
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 51 g | 203 g |
Proteiinia | 11 g | 44 g |
Rasvaa | 32 g | 127 g |
Kuituja | 8 g | 33 g |
Energiaa kj | 2286 | 9144 |
Energiaa kcal | 546 | 2184 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Sitruunan raastettu kuori
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
Veitsenkärjellinen raastettua valkosipulia
1 dl Parmesaaniraastetta