Avokado-rucolapasta

arvosana4/5

(1)arvio
4 Annosta

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
300 gpastaa, esim. tagliatelle
50 gpinjansiemeniä
2 kplisoa avokadoa
1/2 kplsitruunan raastettu kuori
1 kplsitruunan mehu
suolaa
rouhittua mustapippuria
4 rkloliiviöljyä
veitsenkärjellinen raastettua valkosipulia
1 dlparmesaaniraastetta
50 grucolaa

Valmistus

  1. 1

    Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla. Halkaise avokadot, poista kivet ja lusikoi hedelmälihat leikkuulaudalle. Paloittele pienemmiksi. Nosta avokadot kulhoon ja mausta sitruunankuorella ja -mehulla, suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Kuullota kattilassa öljyssä valkosipulit. Sekoita joukkoon valutettu pasta, avokadot, parmesaaniraaste ja rucola. Tarjoa heti.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: Sitruunan raastettu kuori, Suolaa, Rouhittua mustapippuria, Veitsenkärjellinen raastettua valkosipulia, 1 dl Parmesaaniraastetta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Arto Vuohelainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä