Banaani-puolukkahyve

arvosana4/5

(1)arvio
6 Annosta

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
50 gmargariinia
3 rklfariinisokeria
1 1/2 dlkaurahiutaleita
3/4 dlrouhittuja cashewpähkinöitä
3 rklkookoshiutaleita

Lisäksi

2 kplkypsää banaania
100 gpuolukoita

Koristeluun

tomusokeria

Tarjoiluun

vaniljajäätelöä- tai kastiketta

Valmistus

  1. 1

    Voitele uunivuoka. Nypi rasva, sokeri ja kuivat aineet muruiksi. Kuori ja paloittele banaanit ja jaa ne vuokiin. Lisää päälle puolukat. Ripottele murustettu taikina vuokiin. Paista 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Koristele hieman jäähtyneet annokset tomusokerilla. Tarjoa lisänä vaniljajäätelöä tai -kastiketta.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: Tomusokeria, Vaniljajäätelöä- tai kastiketta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä