Bangkokin kurkkusalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Bangkokin kurkkusalaatti

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
Tuore kurkku
Muutama salaatinlehti, esim. sidesalaattia
1/2 kpl
Tuoretta chiliä hienonnettuna
1 - 2 dl
Katkarapuja hienonnettuina
1 - 2 rkl
Tuoretta korianteria hienonnettuna
1 - 2 rkl
Tuoreita mintunlehtiä hienonnettuina

kastike :

2 - 3 tl
Fariinisokeria
1 rkl
Kalakastiketta
3 rkl
Sitruunamehua

pinnalle :

Suolattuja, paahdettuja maapähkinöitä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Huuhdo, kuivaa ja hienonna kaikki kasvikset ja yrtit sekä katkaravut. Poista chilistä sitä ennen tarkasti siemenet.Kuutioi kurkku hyvin pieniksi kuutioiksi.Yhdistä kaikki ainekset. Sekoita kastike ja valele ainesten päälle. Sekoita.Tarjoa salaatti pähkinöillä koristeltuna salaatinlehtien päältä

Resepti:
Pirjo Muurinen
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 15.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.