Bataatti-linssipata | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Bataatti-linssipata

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

200 g
Bataattia
1 kpl
Sipuli
1 - 2 kpl
Valkosipulin kynttä
Tilkka öljyä
1 tl
Jeeraa eli juustokuminaa
1 tl
Currya
Cayennenpippuria
2 dl
Punaisia linssejä
1/2 kpl
Punaista paprikaa
5 dl
Kasvislientä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja kuutioi bataatti. Kuori ja hienonna sipuli ja murskaa valkosipulit. Kuutioi paprika. Kuullota bataattia, sipulia, paprikaa ja valkosipulia muutama minuutti öljyssä kattilassa. Lisää mausteet ja kasvisliemi. Keitä viitisen minuuttia. Lisää sitten linssit ja keitä noin 10 minuuttia eli kunnes ruoka on kypsä. Lisää tarvittaessa nestettä. Tarkista maku.

Voit käyttää pataa myös liharuokien lisukkeena. Lisukkeena annos riittää noin neljälle.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 13.12.2007
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.