Bataatti-linssipata

Ainekset (2 annosta)

MääräAinesosa
200 gbataattia
1 kplsipuli
1 - 2 kplvalkosipulin kynttä
tilkka öljyä
1 tljeeraa eli juustokuminaa
1 tlcurrya
cayennenpippuria
2 dlpunaisia linssejä
1/2 kplpunaista paprikaa
5 dlkasvislientä

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja kuutioi bataatti. Kuori ja hienonna sipuli ja murskaa valkosipulit. Kuutioi paprika. Kuullota bataattia, sipulia, paprikaa ja valkosipulia muutama minuutti öljyssä kattilassa. Lisää mausteet ja kasvisliemi. Keitä viitisen minuuttia. Lisää sitten linssit ja keitä noin 10 minuuttia eli kunnes ruoka on kypsä. Lisää tarvittaessa nestettä. Tarkista maku.

    Voit käyttää pataa myös liharuokien lisukkeena. Lisukkeena annos riittää noin neljälle.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.11.2025

Samankaltaisia reseptejä