Bataattikeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Bataattikeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Herkullisen täyteläisen bataattikeiton maun viimeistelee vuohenjuusto.

Ainekset

700 g
Bataattia
30 g
Purjoa
1 l
Vettä
50 g
Pehmeää vuohenjuustoa (tuorejuusto)
1/2 dl
Basilikaa
1 tl
Suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja paloittele bataatit. Halkaise, huuhtele ja suikaloi purjo. Keitä kasvikset vedessä kypsäksi. Soseuta kasvikset, vuohenjuusto ja basilika tasaiseksi keitoksi. Mausta suolalla. Tarjoile loppu juusto nokareina keiton kanssa.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.8.2006
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.