Bataattikeitto
4 Annosta
|| MunatonGluteeniton
Nappaa talteen!
Herkullisen täyteläisen bataattikeiton maun viimeistelee vuohenjuusto.
| 700 g | bataattia |
| 30 g | purjoa |
| 1 l | vettä |
| 50 g | pehmeää vuohenjuustoa (tuorejuusto) |
| 1/2 dl | basilikaa |
| 1 tl | suolaa |
- 1.
Kuori ja paloittele bataatit. Halkaise, huuhtele ja suikaloi purjo. Keitä kasvikset vedessä kypsäksi. Soseuta kasvikset, vuohenjuusto ja basilika tasaiseksi keitoksi. Mausta suolalla. Tarjoile loppu juusto nokareina keiton kanssa.
Herkullisen täyteläisen bataattikeiton maun viimeistelee vuohenjuusto.
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 700 g | bataattia |
| 30 g | purjoa |
| 1 l | vettä |
| 50 g | pehmeää vuohenjuustoa (tuorejuusto) |
| 1/2 dl | basilikaa |
| 1 tl | suolaa |
Valmistus
- 1
Kuori ja paloittele bataatit. Halkaise, huuhtele ja suikaloi purjo. Keitä kasvikset vedessä kypsäksi. Soseuta kasvikset, vuohenjuusto ja basilika tasaiseksi keitoksi. Mausta suolalla. Tarjoile loppu juusto nokareina keiton kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 25.9.2025





























