Bataattikeitto
4 Annosta
|| MunatonGluteeniton
Nappaa talteen!
Herkullisen täyteläisen bataattikeiton maun viimeistelee vuohenjuusto.
| 700 g | bataattia |
| 30 g | purjoa |
| 1 l | vettä |
| 50 g | pehmeää vuohenjuustoa (tuorejuusto) |
| 1/2 dl | basilikaa |
| 1 tl | suolaa |
- 1.
Kuori ja paloittele bataatit. Halkaise, huuhtele ja suikaloi purjo. Keitä kasvikset vedessä kypsäksi. Soseuta kasvikset, vuohenjuusto ja basilika tasaiseksi keitoksi. Mausta suolalla. Tarjoile loppu juusto nokareina keiton kanssa.
Herkullisen täyteläisen bataattikeiton maun viimeistelee vuohenjuusto.
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 700 g | bataattia |
| 30 g | purjoa |
| 1 l | vettä |
| 50 g | pehmeää vuohenjuustoa (tuorejuusto) |
| 1/2 dl | basilikaa |
| 1 tl | suolaa |
Valmistus
- 1
Kuori ja paloittele bataatit. Halkaise, huuhtele ja suikaloi purjo. Keitä kasvikset vedessä kypsäksi. Soseuta kasvikset, vuohenjuusto ja basilika tasaiseksi keitoksi. Mausta suolalla. Tarjoile loppu juusto nokareina keiton kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 25.9.2025
Suosituimmat
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Neulotut lapaset – kolme perusohjetta












