Bataattikeitto

arvosana5/5

(1)arvio
4 Annosta

Herkullisen täyteläisen bataattikeiton maun viimeistelee vuohenjuusto.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
700 gbataattia
30 gpurjoa
1 lvettä
50 gpehmeää vuohenjuustoa (tuorejuusto)
1/2 dlbasilikaa
1 tlsuolaa

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja paloittele bataatit. Halkaise, huuhtele ja suikaloi purjo. Keitä kasvikset vedessä kypsäksi. Soseuta kasvikset, vuohenjuusto ja basilika tasaiseksi keitoksi. Mausta suolalla. Tarjoile loppu juusto nokareina keiton kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä