Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Bebet

Fork and knife
12 Kappaletta
Fork and knife
12 Kappaletta
Bebe-leivokset ovat suloisia ja sulavat suussa. Oletko koskaan kokeillut tehdä näitä itse? Tällä reseptillä onnistut.

Ainekset

Pohja

100 g
voita
1/2 dl
Sokeria
1 kpl
Keltuainen
2 dl
Vehnäjauhoja

Täyte

1 dl
Maitoa
1 rkl
Perunajauhoja
1 kpl
Keltuainen
2 rkl
Sokeria
1 tl
Vaniljasokeria
100 g
voita

Pinnalle

2 dl
Mansikanmakuista tomusokeria
2 rkl
Sitruunamehua
Koristekuvioita

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää keltuainen ja jauhot. Sekoita tasaiseksi. Pyöritä taikinasta tanko ja jaa 12 palaan. Painele palat voideltujen muffinivuokien pohjille ja reunoille. Peitä pohjat leivinpaperipaloilla ja täytä vuoat kuivatuilla herneillä, jotka pitävät taikinan muodossaan.Paista 200-asteisessa uunissa ensin 10 minuuttia. Poista herneet ja paperit ja paista, kunnes pohjat saavat hiukan väriä. Anna jäähtyä.Mittaa kattilaan maito, perunajauhot, keltuainen ja sokeri. Kiehauta ainekset koko ajan sekoittaen. Anna kiisselin jäähtyä. Mausta vaniljasokerilla. Vaahdota rasva kulhossa ja sekoita varovaisesti joukkoon vaniljakiisseli. Täytä muropohjat täytteellä. Sekoita kuorrutus. Valuta kuorrutusta päälle lusikan pohjalla levittäen. Koristele koristekuvioilla.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.1.2012
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.