Huuhtele ja viipaloi tomaatit.
Huuhtele sellerit ja fenkoli. Halkaise fenkoli ja poista kanta. Halkaise ja kuori sipuli. Leikkaa sellerit, fenkoli ja sipuli mandoliinilla tai veitsellä ohuiksi viipaleiksi ja nosta kulhoon. Sekoita kasvisten joukkoon sitruunanmehu ja sokeri.
Sekoita kastikkeen ainekset kulhossa.
Levitä fenkolisalaatti ja tomaatit tarjoilulautaselle. Valuta kastike salaatin päälle. Viimeistele vihreillä oliiveilla ja halutessasi lehtipersiljalla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
151
633
7,8 g
1,0 g
13,8 g
12,0 g
6,5 g
3,0 g
0,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
vihreitä oliiveja,
(lehtipersiljaa).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli