Braatvurstipizza | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Braatvurstipizza

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Valmista pizzapohjaa

kastike

1 kpl
(400 g) valmista tomaattipastakastiketta

täyte

250 g
Braatvurstimakkaraa
1/2 kpl
Punaista paprikaa
1 kpl
Sipuli
3 rkl
Jalopenoviipaleita
1/2 dl
Mustia oliiviviipaleita
2 tl
Oreganoa
150 g
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Levitä pastakastiketta tasaisesti pohjien päälle. Leikkaa makkarat ja paprika viipaleiksi ja sipuli renkaiksi. Levitä ainekset pohjille, mausta oreganolla ja ripottele pinnalle juustoraastetta.

Paista pizzoja 250 asteessa noin 7 minuuttia.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 5.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.