Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Broileri-bataattipata

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Bataatti (noin 400 g)
1 kpl
Paprika
2 kpl
Valkosipulin kynttä
300 g
Hunajamarinoituja broilerin suikaleita
2 rkl
Öljyä
1/2 dl
Makeaa thai-chilikastilketta
1 tl
Kuivattua inkivääriä
1/2 kpl
Sitruunan kuori
1/2 kpl
Sitruunan mehu
1 dl
Vettä
2 dl
Turkkilaista jogurttia
1/2 kpl
Ruukkua tuoretta basilikaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja kuutioi bataatti, paloittele paprika. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Ruskista broilerinsuikaleet öljyssä kasarissa, lisää loppuvaiheessa kasvikset ja valkosipuli. Paista vielä 5 minuuttia. Lisää chilikastike ja inkivääri. Raasta sitruunan kuorta ja purista mehu joukkoon. Lisää vesi. Anna hautua kannen alla noin 15 minuuttia, kunnes bataatti on kypsää. Lisää turkkilainen jogurtti. Hienonna basilika ja lisää pataan. Kuumenna nopeasti, älä enää keitä. Tarjoa keitetyn riisin ja kasvisraasteiden kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 25.7.2008
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.